Deze gigantische hond is de perfecte oppas: elke keer dat hij de baby hoort huilen, brengt hij hem een speeltje om hem te kalmeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze gigantische hond is de perfecte…
De hele klas van deze jongen ging naar de rechtbank om hem te ondersteunen tijdens de hoorzitting voor de adoptie De relatie met de vader kan de keuze in de liefde van een dochter beïnvloeden: dat bevestigt de psychologie

Deze gigantische hond is de perfecte oppas: elke keer dat hij de baby hoort huilen, brengt hij hem een speeltje om hem te kalmeren

Door Janine
29.146
Advertisement

Er zijn honden die, afhankelijk van het ras en hun africhting, min of meer geschikt zijn voor het gezinsleven en zelfs met kinderen extreem geduldig zijn. Sommige worden in feite echte voorbeeldige babysitters als ze in een familiale context worden geplaatst. Een van de rassen die het liefst en meest beschermend tegenover kinderen is, is de Bullmastiff, een molossoïde die meestal zeer geschikt is als waakhond; om deze reden zal een familie die voor dit ras kiest, er genegenheid en loyaliteit voor terug krijgen. De Michaleks kozen deze hond als hun nieuwe familielid en noemden hem Bruto.

De familie Michalek kocht Bruto in 2016 en sindsdien praten ze over hem als hun "eerste kind". Dit gebeurde allemaal voordat het paar een zoon kreeg, Kayden. Met de komst van de baby veranderde Bruto in de perfecte oppas. "Bruto voelde dat ik zwanger was nog voordat ik het zelf wist: hij had het al begrepen", zei Bonnie Michalek.

Het stel kende de loyaliteit en vriendelijkheid van hun huisdier en waren geen moment bang dat ze zo'n klein kind mee naar huis moesten nemen. De grootte van Bruto is nooit een probleem geweest en men moet er niet bang voor zijn.

"Hij heeft altijd van kinderen gehouden: elke keer als hij de kleintjes hoort lachen, is hij blij", bevestigden de ouders. Zoals verwacht was Bruto erg verheugd en was meteen gewend aan de aanwezigheid van kleine Kayden. Toen de Michaleks het kind mee naar huis namen, rende Bruto heel snel naar hen toe om zijn "kleine broertje" te ontmoeten.

Bonnie zei dat de hond Kayden geen moment uit het oog verloor, vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoetten. Telkens wanneer de baby huilt, pakt Bruto zijn favoriete speeltje: hij weet hoe hij zijn "kleine broertje" moet kalmeren.

Advertisement

Het is normaal dat honden waarnemen als er iets mis is, en daarom is het niet verwonderlijk dat Bruto tegenover zijn familie een beschermend gedrag toont.

Hoewel veel honden goed reageren in aanwezigheid van kinderen, is het raadzaam om kleine kinderen nooit alleen te laten met een hond.

Tags: DierenHondenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt