Kind slaapt elke nacht met zijn hond: ze redt zijn leven

Janine image
door Janine

18 Februari 2023

Kind slaapt elke nacht met zijn hond: ze redt zijn leven
Advertisement

De band tussen een hond en een mens is iets unieks en onverbrekelijks, maar wanneer deze vriendschap tussen een hond en een kind tot stand komt, wordt het iets unieks. Een goed voorbeeld hiervan is de mooie Daisy, een heel lieve 2-jarige Rottweiler die overdag graag speelt, dol is op eten, maar waar ze het meest van houdt is slapen met haar onafscheidelijke "mensenbroertje”.

Elke avond om 20.30 uur staat de hond voor de slaapkamer van haar baasje geduldig te wachten tot hij klaar is met tandenpoetsen en in bed kruipt om te kunnen slapen terwijl hij haar knuffelt.

via The Dodo

Advertisement
Pxhere - Not the Actual Photo

Pxhere - Not the Actual Photo

"Daisy is zijn schaduw. Ze slaapt elke nacht naast hem: ze zijn onafscheidelijk. Overdag spelen ze graag met hun speelgoed en stokken in de tuin en 's avonds slapen ze elkaar omhelzend. Het is een routine geworden”, vertelde Brittany Troilo, de moeder van het kind.

Op een keer werd Brittany om 2 uur 's nachts wakker gemaakt door Daisy die naast haar bed stond: "Ik wist meteen dat er iets mis was. Mijn zoon heeft diabetes type 1 en Daisy realiseerde zich dat er een noodgeval was, ook al is ze er niet voor opgeleid. Sindsdien komt ze me wakker maken als zijn bloedsuikerwaarde midden in de nacht te hoog of te laag is, zodat ik voor hem kan zorgen", legt Brittany uit.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Zonder enige vorm van training slaagt Daisy erin om te wijzen op de onuitgesproken medische behoeften van haar geliefde kleine mens en weet ze ook hoe ze de glucosemeter moet "respecteren" die het kind draagt ​​terwijl het 's nachts slaapt: het is een apparaat dat de bloedsuikerwaarde van het kind controleert en waarschuwingen naar zijn ouders sturen als er afwijkingen zijn. "Op de een of andere manier weet Daisy waar het voor is en raakt het niet aan. Als het op de buik van mijn zoon zit, zet ze er niet eens een poot op en positioneert ze zich zodat ik hem kan knuffelen zonder tussenbeide te komen. Ze is heel intelligent,” legde Brittany uit.

Daisy's familie heeft onlangs nog een Rottweiler-pup genaamd Lilly geadopteerd: Daisy verwelkomde haar onmiddellijk en de twee zijn onafscheidelijke speelkameraden geworden, maar 's nachts volgt de lieve hond nog steeds haar routine om haar kleine mens te beschermen. Een echte beschermengel!

Advertisement