Hij is allergisch voor honden, maar deze jongen heeft altijd gedroomd van een puppy: zijn moeder adopteert een "hypoallergeen" exemplaar

Janine

12 December 2022

Hij is allergisch voor honden, maar deze jongen heeft altijd gedroomd van een puppy: zijn moeder adopteert een "hypoallergeen" exemplaar
Advertisement

Samenleven met een huisdier is een voorrecht dat iedereen minstens één keer in zijn leven zou moeten ervaren: onze viervoeters zijn in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Helaas kunnen sommigen - hoewel ze enorm veel van dieren houden - vanwege vervelende allergieën niet hetzelfde dak met een van hen delen.

Er zijn echter bepaalde honden- en kattenrassen die "hypoallergeen" worden genoemd. Deze exemplaren hebben namelijk een vacht (of in het geval van de kat een eiwit in het speeksel) die geen enkele vorm van irritatie veroorzaakt en geaaid kan worden zonder een niesbui te veroorzaken. Een Engelse moeder heeft daarom besloten om met dit hulpmiddel de wens van haar zoon in vervulling te laten gaan.

via Dailymail

Advertisement
TikTok - @elsey_22

TikTok - @elsey_22

Lynsey Chapman, zo heet de moeder die in Engeland woont, publiceerde onlangs een video op haar TikTok-profiel die het web rondging: de moeder vereeuwigde de dag waarop ze de grote droom van haar zoon realiseerde, die haar altijd heeft gevraagd om een hond te adopteren. Zijn moeder had hem echter nooit tevreden gesteld omdat ze allebei zeer allergisch waren voor hondenhaar. De clip, die meer dan 3,3 miljoen keer is bekeken, toont de 11-jarige jongen die verrast werd door zijn moeder, die het geschenk onder een deken had verstopt.

In de video zien we de jongen die net terug is van school, die zijn moeder de plaid ziet optillen en Autumn laat zien, een prachtige bruinharige poedel. Poedels behoren tot de minst verharende rassen, dus ze kunnen compatibel zijn met mensen met een allergie. De jongen reageerde op de meest ontroerende manier: aanvankelijk was hij verbaasd en daarna, met tranen in zijn ogen, omhelsde hij zijn moeder en maakte meteen kennis met zijn nieuwe vriend.

TikTok - @elsey_22

TikTok - @elsey_22

Veel gebruikers haastten zich naar het gedeelte van het commentaar om de "oprechte" en beleefde reactie van Lynsey's zoon te prijzen. Sommigen merkten op dat hij eerst zijn moeder en toen de hond omhelsde en waardeerden het gebaar enorm: "Het feit dat hij jou eerst omhelsde, is prachtig”, merkte een gebruiker op. "Ook jij kreeg een cadeau in deze clip toen je op deze dag besefte hoe goed je je kind hebt opgevoed!", schreef een ander. "Je hebt gelijk, zijn reactie was ronduit magisch voor mij!" antwoordde de moeder.

Wat vind jij: is het niet ontroerend?

Advertisement