Haar man zat altijd in de kroeg, dus bouwde zijn vrouw er een in de achtertuin - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar man zat altijd in de kroeg, dus…
Deze twee honden volgden hun baasje naar het ziekenhuis, om hem niet alleen te laten na de operatie Goede voornemens voor het nieuwe jaar: hou meer van jezelf en probeer op de eerste plaats te staan op de lijst van je prioriteiten

Haar man zat altijd in de kroeg, dus bouwde zijn vrouw er een in de achtertuin

26 December 2019 • Door Janine
2.477
Advertisement

We weten het: een relatie is niet altijd gemakkelijk. Behalve liefde en gevoelens, bestaat een relatie ook uit vele te accepteren compromissen, om nog maar te zwijgen over de karakteraspecten van de een of de ander die niet altijd overeen komen. Zoals in het geval van Jayne Tapper en haar man Paul, een Engels echtpaar van middelbare leeftijd waarin hij het elke avond gewoon niet kon laten om naar de kroeg vlakbij zijn huis te gaan.

Het is bekend dat, voor veel Engelsen, dat van de pub een echt ritueel is, een gewoonte om te respecteren, veel meer dan een plek waar je een biertje gaat drinken, maar een echt centrum van het sociale leven. Niet alle familieleden zijn hier echter blij mee, en Jayne is hiervan een voorbeeld.

via: Metro

De vrouw, die de constante afwezigheid van haar man ’s avonds zat was, besloot een slim en tegelijkertijd creatief idee te bedenken. Na een gesprek met haar man, vond ze de oplossing: als Paul echt niet zonder zijn kroeg kon, zou het de plek zelf zijn om naar huis te komen.

Zo begon het werk om hun binnenplaats te transformeren in de plaats waar de Doghouse zou worden gebouwd, een prachtige rustieke kroeg in Engelse stijl, waar de echtgenoot van Jayne zijn "sociale" uren in alle rust kon doorbrengen, terwijl hij thuis bleef.

Advertisement

Het idee was meteen een succes, en trok de nieuwsgierigheid van veel van Paul's vrienden, die vaak een aangename avond doorbrengen in het gezelschap van het paar, in hun originele "thuiscafé".

En de Doghouse is een plek vol persoonlijkheid, die dit stel uit Devon op de beste manier vertegenwoordigt. De naam is in feite gekozen ter ere van de prachtige Basset Hounds die bij Paul en Jayne wonen, echte mascottes van de kroeg.

Kortom: volgens het beroemde gezegde "als je ze niet kunt verslaan, sluit je er dan bij aan", hebben man en vrouw allebei voldoening en zijn blij een balans te hebben gevonden die beiden zeker veel frustraties en vervelende discussies zal besparen.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt