Nieuwe mama maakt een selfie in de verloskamer: wat je op de achtergrond ziet is hilarisch

Janine image
door Janine

30 Juni 2023

Nieuwe mama maakt een selfie in de verloskamer: wat je op de achtergrond ziet is hilarisch
Advertisement

Het wachten op een baby, de 9 lange maanden die de ouders scheiden van die gelukkige gebeurtenis en het moment waarop de kleine wordt geboren, behoren tot de mooiste en meest verwachte momenten binnen een koppel. Mama en papa worden is een grote mijlpaal in het leven van veel mensen en het is fijn om die ervaring samen te beleven. Dit is de reden waarom veel vrouwen besluiten om zich ook tijdens de bevalling te laten begeleiden. Een echt delicaat moment dat koppels op een ongelooflijke manier samenbrengt.

Ook de protagonist van dit verhaal had er samen met haar man voor gekozen om het samen te ervaren, maar er ging iets mis vergeleken met de plannen. Laten we eens kijken wat.

Advertisement
Butterfly504/Reddit

Butterfly504/Reddit

Het verhaal werd bekend dankzij een foto die door een nieuwe moeder op het Reddit-portaal werd gedeeld. De vrouw laat zich lachend zien op een selfie die direct na de geboorte van haar baby is gemaakt, maar het is niet zij of de nieuwkomer die de aandacht trekt. Er gebeurt iets achter haar rug, iets heel ongewoons - misschien - en tegelijkertijd heel grappig.

Als je naar de foto kijkt, zie je meteen deze moeder met een oogverblindende glimlach en ondanks de bevalling in perfecte vorm, maar die vreugde is niet alleen te danken aan de geboorte van haar zoon. Onze protagonist is buitengewoon geamuseerd door wat er achter haar gebeurt. Een aantal artsen - waaronder een verpleegster die de pasgeborene vasthoudt - omringt een persoon die op de grond ligt en bewusteloos is. Wie is het? De echtgenoot en vader van de nieuwe baby die zojuist op de wereld is gezet.

Verlangend om op dat moment naast zijn geliefde te zijn, stemde de echtgenoot ermee in om de verloskamer binnen te gaan, maar hij kon de emotie niet aan en viel flauw. Een hilarische scène die eerst de aanwezigen amuseerde en vervolgens alle gebruikers die de foto op internet hebben gezien.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

En mocht het de kersverse moeder zijn die in zo'n omstandigheid de meeste aandacht krijgt, in dit geval zorgde de partner ervoor dat hij de aandacht op zich vestigde. Het tafereel bracht echter veel vrolijkheid en creëerde een heel grappig moment dat die dag zeker nog specialer maakte.

Veel mensen die de afbeelding zagen, lieten een opmerking achter en beweerden in dezelfde situatie te zijn beland, anderen beperkten zich daarentegen tot lachen en complimenteren de nieuwe vader voor zijn "moed".

Weet jij nog wat er gebeurde op de dag van de bevalling?

Advertisement