Op 89-jarige leeftijd besluiten twee onafscheidelijke vriendinnen om samen in hetzelfde bejaardentehuis te gaan wonen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 89-jarige leeftijd besluiten twee…
Op 86-jarige leeftijd besloot ze iets aan haar scoliose te doen: dankzij yoga kan de oudere vrouw weer lopen Deze hond rende weg van huis om twee dagen door te brengen met haar onwaarschijnlijke hertenvriend

Op 89-jarige leeftijd besluiten twee onafscheidelijke vriendinnen om samen in hetzelfde bejaardentehuis te gaan wonen

08 December 2019 • Door Janine
39.459
Advertisement

Olive Woodward en Kathleen Saville, allebei 89 jaar oud, zijn al sinds ze elkaar op school ontmoetten onafscheidelijk, toen ze 11 waren en dicht bij elkaar woonden. Hun echtgenoten werkten beiden in de Kolenraad van de stad en, heel toevallig, woonden ze ook hun hele leven in dezelfde straat in Mansfield, in het Engelse Nottinghamshire. Kathleen, die haar man Leonard in 1989 verloor na een 35-jarig huwelijk, verhuisde vorig jaar naar het verpleeghuis Berry Hill Park in Mansfield.

via: BBC

In de tussentijd overleed in 2004 ook Roy, de man van Olive en woont sinds zijn dood alleen; tenminste tot nu toe, ze heeft namelijk besloten om zich bij haar onafscheidelijke vriendin in het verpleeghuis te voegen en heeft zelfs een kamer aan het einde van de gang, naast die van haar vriendin.

Het stel brengt alle tijd samen door en zegt dat het geheim van hun lange vriendschap is dat ze nooit discussiëren. Kathleen, die werkte als supervisor bij de telefooncentrale van Mansfield, zei: "We zijn 89 maar we zien eruit als 63. We zijn altijd goede vriendinnen geweest en we hebben nooit ruzie gehad." De twee ontmoetten elkaar toen ze allebei naast elkaar gingen zitten op de Ravenshead School in Nottingham, in 1941.

Kathleen trouwde met Leonard in 1954, terwijl Olive twee jaar later met Roy trouwde en vervolgens twee dochters, vijf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen kreeg. Nu, ongeveer acht decennia na het begin van hun vriendschap, zijn Kathleen en Olive twee van de oudste bewoners in hun Engelse verpleeghuis. Kathleen, die geen kinderen heeft, voegde eraan toe: "Het betekent veel voor me. We bleven vriendinnen, elkaar vertellend wat we denken en door nooit ruzie te maken. Als Olive eerst overlijdt, komt ze terug voor mij. We zullen ook in de hemel vriendinnen zijn!"

Advertisement

Een werkelijk inspirerende vriendschap voor iedereen die soms niet in deze waarde in het leven gelooft. Een toast op jullie en op nog eens 100 jaar onafscheidelijke vriendschap en genegenheid, Olive en Kathleen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt