Hij zette een poot in de sneeuw en dat was voldoende: deze hond haat de kou en weigert naar buiten te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij zette een poot in de sneeuw en dat…
Deze vragen kunnen een startpunt zijn om te begrijpen of je een gezonde en gelukkige relatie hebt Ze verbieden hem om gratis eten te geven aan daklozen: winkeliers vrezen dat de buurt

Hij zette een poot in de sneeuw en dat was voldoende: deze hond haat de kou en weigert naar buiten te gaan

18 December 2019 • Door Janine
10.425
Advertisement

Wanneer wordt de winter te koud voor een hond? Voor Norman, - een klein leuk hondje, maar met een enorme persoonlijkheid - was het voldoende om een poot buiten de voordeur te zetten, om te begrijpen dat hij het niet snel opnieuw zou proberen. Norman is het soort hond dat graag door het huis loopt en zijn hele familie te allen tijde laat weten wat hij wil. Zijn favoriete bezigheid is om onder een deken opgekruld te liggen en alleen uit zijn schuilplaats te komen, om wat te eten.

via: The Dodo
foto: Denise White

Met de komst van de winter ligt Norman letterlijk de hele dag onder zijn warme dekentje, zonder actie te willen ondernemen. Na een recente sneeuwstorm besloot zijn menselijke “mamma”, Denise White, Norman te storen en hem uit zijn comfortabele schuilplaats te halen om hem uit te laten.

foto: Denise White

Zodra de deur open was, probeerde Norman zijn neus naar buiten te steken om rond te kijken en na een tijdje zette hij zijn eerste stap in de sneeuw. Dat was genoeg: de afdruk van zijn poot op de besneeuwde grond, getuigt van de moed van de kleine Norman die in die kou naar buiten probeerde te gaan. Uiteraard rende het hondje terug het huis in zonder twee keer na te denken.

Advertisement
foto: Denise White

De familie van Norman heeft geprobeerd hem meerdere keren naar buiten te krijgen, maar zijn positie in dit opzicht kent geen twijfels: hij geeft de voorkeur aan de warmte en de gezelligheid in huis, de kou en ijzige sneeuw (die niets gezelligs heeft) vindt hij niets!

Om hem het huis uit te krijgen, moest de man van Denise de sneeuw weg schuiven. "Hij ging niet naar buiten voordat mijn man alle sneeuw van de oprit had verwijderd," zei White.

foto: Denise White

Wat te zeggen, Norman is een hond die weet wat hij wil en nu weet zijn gezin ook dat sneeuw niet bepaald zijn passie is.

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt