Wie een Vissen ontmoet, vindt om acht redenen een onbetaalbare schat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wie een Vissen ontmoet, vindt om acht…
Wanneer een man zijn gezin verlaat: een gedachte over de gevolgen van verraad Ze leren elkaar online kennen en trouwen: als hij ziek wordt, ontdekt ze dat ze compatibel is om hem een nier te geven

Wie een Vissen ontmoet, vindt om acht redenen een onbetaalbare schat

Door Janine
14.843
Advertisement

Als je het geluk hebt gehad om een persoon te kennen die is geboren van 20 februari tot 20 maart, weet je wat zijn kwaliteiten zijn. In feite is iedereen die op de wereld is gekomen onder het teken Vissen een heel speciaal individu. De kenmerken die een Vissen onderscheiden zijn vrijwel uniek in de dierenriem.

Het vinden van een partner van dit waterteken is een echte zegen; een ervaring die je dag in dag uit kennis kan laten maken met schoonheid, fantasie en verwondering. Om maar liefst 8 redenen.

foto: Needpix

1. Creativiteit

Met Vissen is fantasie aan de macht. Genie, creativiteit, verbeelding betekenen dat we ons nooit zullen vervelen. Vissen leven in een fantastische dimensie!

2. Romantisch karakter

Dat weet je vast als je ze kent: Vissen zijn extreem aanhankelijk. Ze houden van omhelzingen, knuffels en alles wat zou kunnen betekenen dat je intieme momenten beleeft met nabijheid, spontaniteit en grote intensiteit.

3. Trouw

Wanneer een Vissen, te midden van zijn fantasierijke uitweidingen, zijn liefde voor nieuwheid en zijn verlangen om te experimenteren, de ideale partner vindt, waarvan hij weet dat hij deze kan vertrouwen, kun je er zeker van zijn dat hij volledige toewijding zal geven.

4. Vrijgevigheid

Zorgvuldig, aanwezig en klaar om betrokken te raken en te helpen zonder er veel voor terug te vragen.

foto: Pexels

5. Nooit banaal

Een Vissen is een fascinerende persoon, in staat om je te verrassen met zijn toespraken, zijn ideeën en zijn vitaliteit. Om deze reden is hij altijd op zoek naar de juiste atmosfeer, verlangt het beste, voor zichzelf en voor de mensen van wie hij houdt.

6. Gevoel voor avontuur

We hadden het al over wat betreft trouw: het teken Vissen houdt niet van te geordende patronen, hij verkiest zijn zijwegen voort te zetten, met gevoel voor avontuur en op zoek naar nieuwe dingen.

7. Ze weten nadenkend, rustig en eenzaam te zijn

De levendigheid waarover we het hebben gehad, evenals de weigering tot banaliteit, gaan ook gepaard met een neiging voor omgevingen die warm, rustig en ver van verwarring zijn. Om deze reden houdt een Vissen ook van zijn momenten van eenzaamheid, die als praktisch heilig worden beschouwd om op te laden en na te denken.

8. Gevoeligheid

Dit is misschien de kwaliteit die hen het meest onderscheidt van de andere tekens van de dierenriem. De kwaliteiten van empathie en het vermogen om zich met een enorme gevoeligheid af te stemmen op de problemen en vreugden van degenen waar ze van houden en om zich heen hebben, maken Vissen tot echt speciale mensen. Een blik is genoeg voor hen om te zien of er iets mis is en je kunt er zeker van zijn dat ze je hun unieke, originele mening zullen geven.

Wat vind jij? Ken je iemand die onder dit teken is geboren en zich weerspiegelt in de beschrijving die we hebben gemaakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt