De honden van deze opvang hebben een leuke viervoetige kerststal opgevoerd - BekijkDezeVideo.nl
x
De honden van deze opvang hebben een…
Wen er aan om van niemand iets te verwachten: je wint aan geluk en welzijn Dit 8-jarige meisje heeft 70 wiskundeproblemen opgelost in minder dan 5 minuten

De honden van deze opvang hebben een leuke viervoetige kerststal opgevoerd

16 December 2019 • Door Janine
4.626
Advertisement

Lichtjes in de boom, versieringen, de ster bovenin, de kerstperiode is begonnen! En zelfs als je niet katholiek of christelijk bent, is Kerstmis moeilijk te vermijden. Een van de tradities van het winterfeest is die van de kerststal; bij iedereen bekend, hoewel er verschillende versies zijn: het Kindje Jezus in zijn kribbe van stro, omringd door dieren en zijn ouders. Een element dat weer tot leven is gebracht door... een groep honden!

via: BBC

Jo Kingston wijdt zich aan de zorg en het onderdak verlenen aan honden dankzij haar werk bij Wags to Riches, een Engels asiel voor dakloze dieren; Jo is viraal gegaan dankzij een schattige foto van een kerststal waarin honden de absolute hoofdrolspelers zijn. De kostuums waren vrij eenvoudig: de honden waren in handdoeken gewikkeld die de originele gewaden van de geboorte van Christus nabootsten; waarschijnlijk is het mooiste deel van de foto een puppy dat in de kribbe ligt, die Kindje Jezus speelt!

Iedereen die heeft geprobeerd een kerststal te maken, of ijverig een echte verzameling dieren bij elkaar te krijgen, weet hoe moeilijk het is om ze stil te laten zitten. Maar blijkbaar waren deze lieve honden de perfecte acteurs om de traditionele kerststal uit te voeren.

Het is niet de eerste keer dat deze prachtige groep dieren ijverig poseert om het mooiste feest van het jaar op Wags To Riches te vieren: ze zijn in het verleden ook perfecte modellen en acteurs geweest tijdens Nieuwjaar en Valentijnsdag!

Wat te zeggen, een perfect hondenteam die je de beste wensen voor een vrolijk kerstfeest geeft die je ooit zult ontvangen!

Tags: DierenKomischeKerst
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt