x
Ze blijft buitengesloten terwijl ze…
Op deze brug in Glasgow kun je warme jassen en kleding achterlaten voor degenen die het nodig hebben Deze jongen heeft twee banen en studeert elke dag in het park om zijn kleine kinderen te kunnen onderhouden

Ze blijft buitengesloten terwijl ze huishoudelijke klusjes uitvoert, maar haar kat slaagt erin de deur voor haar te openen

07 Januari 2020 • Door Janine
4.829
Advertisement

Katten zijn extreem intelligente dieren en gelukkig heeft het verhaal van Claire Paynter dit zonder twijfel aangetoond, tijdens een moeilijk moment. De jonge vrouw was bezig met huishoudelijke taken en was de hele dag haar binnenplaats in en uit gegaan. Tijdens haar bezigheden lukte het haar ineens niet meer om de voordeur te openen, omdat de handgreep plotseling van buitenaf was afgebroken en in haar hand achterbleef. De vrouw raakte in paniek terwijl ze probeerde haar huis weer binnen te komen, totdat ze merkte dat haar geliefde kat Gingee de glazen deur van de ingang naderde. En dit is waar alle intelligentie van de kat zich heeft bewezen.


Gingee begon toen door het glas te miauwen en probeerde te begrijpen waarom zijn "menselijke moeder" niet binnenkwam, en op dat moment dacht Paynter aan het meest absurde ter wereld: wat als Gingee de deur voor haar kon openen?

Claire begon toen op het vensterglas te kloppen en Gingee, geïntrigeerd door dat gedrag, klom op de wasmachine, die zich ter hoogte van de deurklink bevond. Paynter wist dat dit haar grote kans was om haar kat te proberen over te halen om haar binnen te laten: "Ik bleef op het raam kloppen en naar de deurklink wijzen," zei Paynter - "Uiteraard had ik nooit verwacht dat mijn plannetje zou werken!”.

Het duurde 10 zeer intense minuten om Gingee in actie te laten komen, maar uiteindelijk leek het erop dat de kat de situatie perfect had begrepen. Gingee strekte zich uit met zijn poten naar het handvat en leunde erop met al het gewicht van zijn lichaam, en slaagde erin de deur te openen!

Advertisement

Claire was erg trots op haar Gingee en was hem erg dankbaar voor het helpen om binnen te komen. Ze kon niet geloven dat haar plan echt had gewerkt, maar tegelijkertijd hoopte ze dat ze niet per ongeluk een probleem had gecreëerd: "Nu moet ik ervoor zorgen dat hij niemand anders het huis binnen laat!", grapte Claire.

Tags: DierenKomischeKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt