x
Kittens op de vlucht: 4 kittens slaagden…
Deze tot de verbeelding sprekende foto's van hondvormige wolken laten zien dat ook zij Deze moeder heeft gedreigd de eerstvolgende vrouw te slaan die borstvoeding geeft in het bijzijn van haar kinderen

Kittens op de vlucht: 4 kittens slaagden erin hun kooi te openen zonder gezien te worden door de vrijwilligers van de opvang

17 Januari 2020 • Door Janine
3.776
Advertisement

Helaas is het niet ongewoon om in de steek gelaten honden of katten tegen te komen, maar het is altijd ontmoedigend om zelfs hele nesten gedwongen te zien schuilen in kartonnen dozen op de stoep. Eén van de vele reddingsacties die we willen melden is die van een zwerfkat uit Winsconsin, zwanger van 5 prachtige kittens die kort daarna zouden zijn geboren. Gelukkig is het een vrouw gelukt om de kat te redden en veilig te laten bevallen; ze zorgde vervolgens voor de kittens - Ben, Bill, Richie, Eddie en Beverly - totdat ze oud genoeg waren om te worden geadopteerd. Het poesje vond onmiddellijk een gezin dat voor haar wilde zorgen, terwijl de 4 katers naar het dierenasiel van "Columbia County Humane Society" werden gebracht. Hier hebben de 4 schattige kittens de kans niet gemist om de vrijwilligers van de vereniging te vermaken.


"Het zijn de liefste kittens die we hebben en ik verzeker je dat we er nogal wat hebben - dat wil wel wat zeggen!”, zei Pat Klitzke, lid van de raad van bestuur van de Columbia County Humane Society. "Beverly was wat verlegener, maar de katers zijn dat nooit geweest. Bill houdt van "praten" en trekt voortdurend de aandacht. Hij praat heel veel! Ze zijn allemaal heel lief en hebben verwennerij nodig."

Op een mooie dag, rond 7 uur 's ochtends, besloten de vier broertjes plotseling dat ze voldoende hadden uitgerust en probeerden in een opwelling hun kooi te openen. Tot hun grote vreugde werkte de ontsnappingspoging!

"Die kooi sluit niet zoals de andere kooien die we hebben. Meestal zit er een haakje op de deur zodat deze niet gemakkelijk kan worden geopend," zei Klitzke. "Een van de medewerkers moet zijn vergeten het goed te sluiten."

Advertisement

Het duurde niet lang voordat de kittens door de kamer rondliepen, uit hun kooi, plezier makend achter de rug van het personeel om.

Bij het bekijken van de beelden van de beveiligingscamera's konden de medewerkers niet anders dan glimlachen toen ze het plezier van die kleintjes zagen. Ze leken zo opgewonden dat ze geslaagd zijn in die geweldige ontsnapping! Het was duidelijk dat het plezier kort daarna eindigde en in korte tijd keerden de kittens samen terug in de kooi, waarschijnlijk uitgeput door dat geïmproviseerde avontuur.

De vier katers lopen over van energie en we hopen dat ze het binnenkort kunnen gebruiken om in hun nieuwe huizen te rennen en te spelen.

Tags: DierenKomischeKatten
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt