Een vrouw heeft niemand nodig: als ze wil, pakt ze zelfs de Maan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw heeft niemand nodig: als ze…
Voor kleinkinderen zijn grootouders een echt reservoir van levenslessen Veel dank aan alle vaders die elke dag hard werken en voor hun kinderen zorgen

Een vrouw heeft niemand nodig: als ze wil, pakt ze zelfs de Maan

Door Janine
1.559
Advertisement

De waarheid is dat de kracht en veerkracht van een vrouw te vaak wordt onderschat. Te vaak wordt ze als breekbaar gezien, maar alle levenservaringen, negatief of positief, maken haar alleen maar meer en meer resistent, sterk en klaar om elk obstakel dat zich voor haar bevindt, het hoofd te bieden. Na verloop van tijd is een vrouw in staat te weten hoe ze de Maan moet pakken, als ze dat wil, zonder de hulp van iemand. Onderschat haar nooit, om welke reden dan ook.

via: UPI
foto: Pxhere

Er zullen altijd mensen zijn die je zullen vernederen, je kwetsen, erger dan je je al voelt, die je zullen degraderen omdat je “minder" zou zijn; maar jij, vrouw, hebt een bovenmenselijke kracht die je zelf niet eens kent. Je bent opgegroeid met het idee dat een liefdesrelatie met een man noodzakelijkerwijs moet worden geleden, maar uiteindelijk geloofde je dat nooit echt.

Op een dag zul je begrijpen dat je niet per se afhankelijk hoeft te zijn van iemand, dat als je eenmaal op een ochtend wakker wordt en besluit een sterke en belangrijke keuze te maken voor je leven, niemand je ooit zal kunnen stoppen en iedereen je beslissing zal moeten respecteren. Op een dag zul je begrijpen dat, als je wilt, niemand de Maan voor je hoeft te pakken, die zul je zelf nemen.

Het leven bestaat uit enorme offers, en alleen daarmee kun je je verlangen om te leven, je dromen, nastreven. Alleen door bloed, zweet en tranen bereik je de gestelde doelen, en hoewel iemand er jaren over kan doen om het te begrijpen, kan ze het perfect alleen af, zonder de hulp van iemand. Er zijn geen liefhebbende partners of interesses die ons zullen stoppen zodra we ons potentieel begrijpen.

Vrouwen zijn uniek: ze kunnen tegelijkertijd fragiel en onoverwinnelijk zijn, zacht maar hard als een rots: als ze willen, pakken ze de Maan voor je!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt