Deze kat heeft zoveel contact nodig dat ze haar baasjes volgt, zelfs onder de douche - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze kat heeft zoveel contact nodig…
De sterkste mensen zijn degenen die in stilte lijden zonder dat iemand het merkt Deze vrouw laat de kerstboom een jaar staan en versiert deze naar gelang de tijd van het jaar

Deze kat heeft zoveel contact nodig dat ze haar baasjes volgt, zelfs onder de douche

07 Februari 2020 • Door Janine
1.726
Advertisement

Het is moeilijk voor te stellen wat het betekent voor een hond of een kat om gek te zijn op de mensen die het adopteren, het een thuis, verwennerij, aandacht en liefde geven. Of liever gezegd, als we het gedrag van sommige huisdieren overwegen, is het niet zo ingewikkeld.

De kat waar we je over gaan vertellen, is er een van. Toen Natalie Cocks ontdekte dat sommige mensen een nestje kittens hadden dat ze niet konden houden, was ze blij om er een te adopteren, gezien het feit dat de katten niet bepaald in ideale omstandigheden leefden. Het kitten begreep dat de dingen ten goede voor haar waren veranderd en ze aarzelde niet om tegelijkertijd Natalie op een unieke en tedere manier te bedanken.

via: The Dodo

Als ze thuis voldoende ruimte had, zou Natalie zeker de andere 4 broers en zussen van Wildfire hebben meegenomen. Gelukkig wisten de kittens echter een veilige accommodatie te vinden. Wildfire van haar kant was ongelooflijk dankbaar dat ze was geadopteerd en om dit te laten zien, besloot ze dat ze haar nieuwe menselijke vriendin overal zou volgen.

"Ze verliest me geen moment uit het oog en haat het om alleen te zijn: als we er niet zijn, huilt ze urenlang,” zei Cocks, die commentaar gaf op het gedrag van haar kat. En dit is niet overdreven, want Wildfire volgt haar menselijke vrienden praktisch van de ene kamer naar de andere in het huis, geïrriteerd als ze er niet zijn om haar gezelschap te houden.

Een behoefte aan aandacht, contact, genegenheid en nabijheid die bijna ontroerd. Als je je alleen al bedenkt dat de kat haar baasjes zelfs onder de douche volgt.

Je leest het goed: hoewel we de neiging hebben om te geloven dat katten en hekel hebben aan water, maakt het deze kat niet uit, en zodra ze kan "duikt" ze de douche in met haar baasjes, zich nat makend, miauwend en spelend. Wildfire is zo blij in een nieuwe familie te zijn verwelkomd dat ze echt alles zou doen om bij ze in de buurt te zijn... zelfs als het betekent dat ze vaker in bad moet dan ze had gedacht!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt