Deze jongen huurde een reclamebord om iedereen op de hoogte te stellen van de verjaardag van zijn hond - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze jongen huurde een reclamebord om…
Een echtpaar heeft een supergezin gesticht: ze hebben 16 kinderen en thuis weten ze niet wat “normaal” is 40 mensen leren gebarentaal om te communiceren met de doof geboren dochter van de buren

Deze jongen huurde een reclamebord om iedereen op de hoogte te stellen van de verjaardag van zijn hond

Door Janine
1.458
Advertisement

Bij het adopteren van een hond gebeurt het vaak dat de eigenaar zo dol op zijn dier wordt dat hij hem bijna als een kind behandelt. Er zijn mensen die met hun puppy slapen, die met hen praten in de overtuiging dat het dier op een dag zal reageren, en zij die zelfs verjaardagsfeestjes organiseren. Maxx Chewning wilde iets doen om de eerste verjaardag van zijn prachtige hond Dood te vieren: de jongen huurde een advertentieruimte in de buurt van een tankstation, om de hele stad op de hoogte te brengen van de verjaardag van zijn geliefde Dood!

Maxx huurde de advertentieruimte op een elektronisch reclamebord bij een tankstation. De verjaardag van je hond is tenslotte een belangrijke gebeurtenis - waarom zou hij het de hele stad niet hebben laten weten? Het reclamebedrijf reageerde nieuwsgierig op het verzoek van de jongen en deed zijn best om iets echt creatiefs te produceren.

"Gefeliciteerd Dood!"

Vele anderen vonden het gebaar van Maxx echter vreemd: waarom geld uitgeven aan een bord met de tekst "Happy Birthday Dood", als Dood niet eens kan lezen? Maxx antwoordde dat hij geen vriendin had en dat het uitgeven van geld aan zijn hond een van de beste investeringen leek die hij kon doen.

Sinds Maxx Dood heeft geadopteerd, zijn de twee onafscheidelijk. De jongen neemt de hond elke dag mee naar zijn werk en Dood volgt hem graag waar hij ook gaat. "Dood is een zeer levendige puppy die graag omringd wordt door zoveel mogelijk mensen. Elke keer als ik door de voordeur loop, is hij uitzinnig van vreugde en begroet me vol energie en liefde," voegde hij eraan toe, en zei dat Dood echt zoveel geluk in zijn leven heeft gebracht.

Advertisement

Onnodig te zeggen dat Maxx en Dood op zijn verjaardag werden gefotografeerd onder het reclamebord (dat ook 's nachts oplichtte), en gingen toen door met hun plannen voor de dag.

"Ik denk dat het nemen van Dood waarschijnlijk een van de beste dingen was die ik in mijn leven heb gedaan, wat mijn dagen zoveel geluk geeft... Ik wist niet dat ik het nodig had!" Zei Chewning.

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt