Deze hond ging rechtstreeks naar het politiebureau om zijn vermissing te melden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond ging rechtstreeks naar het…
7 veel voorkomende symptomen die kunnen worden gekoppeld aan hypothyreoïdie Een koerier verwijdert de sneeuw van de veranda van een vrouw nadat hij heeft gehoord dat ze onlangs weduwe is geworden

Deze hond ging rechtstreeks naar het politiebureau om zijn vermissing te melden

Door Janine
5.030
Advertisement

De hond is de beste vriend van de mens en wanneer een vriend verdwaald of kwijt geraakt is, is het altijd verdrietig om die dagen zonder hem door te brengen, in afwachting om hem te vinden. Niemand zou ooit het gevoel moeten ervaren om op een ochtend wakker te worden en te ontdekken dat zijn hond weg is. Verdwenen. Er zijn veel gevallen van verdwijning en gelukkig zijn er net zo veel gevallen waarin het verhaal een gelukkig einde heeft en de eigenaar erin slaagt zijn hond te omhelzen. In Odessa, Texas (VS), verscheen een verdwaalde hond zelfstandig op het politiebureau om zijn eigen verdwijning te "melden", in wat een hilarische scène bleek te zijn.

Het leek erop dat de hond niet kon wachten om de politie te laten weten waar hij gebleven was. Met zijn volgzame en opgewekte uitdrukking ging hij rechtstreeks naar het politiebureau in zijn stad, ongeduldig om te worden ontvangen. Sergeant Rusty Martin merkte meteen dat het dier totaal niet bezorgd leek - integendeel, het leek erop dat de hond het naar zijn zin had.

De aanwezigheid van de hond leidde duidelijk tot een algemene hilariteit: iedereen leek bijzonder blij te zijn dat de hond er was! Niemand is echter de belangrijkste reden vergeten die hen allemaal aanging, namelijk de "verdwijning" van de hond. Helaas moet het dier zijn medaille hebben verloren die aan zijn halsband hangt; de politieagenten moesten daarom wachten op de dierencontrole om zijn microchip te traceren.

Advertisement

De lieve hond moet echter gevonden hebben dat hij te lang op het bureau was gebleven en besloot zelfstandig terug te keren naar zijn familie. "Hij rende plotseling weg," zei Martin, “zoals hij gekomen was, vertrok hij weer.” De volgende dag belde de eigenaar van Chico - dit bleek de naam van de hond te zijn - het politiebureau om te melden dat het zijn hond was die veilig naar huis was teruggekeerd. Kortom, eind goed, al goed.

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt