Coronavirus: een 101-jarige man geneest volledig van Covid-19 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus: een 101-jarige man geneest…
Een jongen likt het toilet in een openbaar toilet om het coronavirus Gepassioneerd, ambitieus en altijd optimistisch: Boogschutters weten zich geliefd te maken

Coronavirus: een 101-jarige man geneest volledig van Covid-19

Door Janine
4.322
Advertisement

Er vond een wonder plaats in Rimini, een charmante badplaats aan de Italiaanse Rivièra van Emilia Romagna. In het midden van een van de donkerste periodes in de geschiedenis van de Europese natie, tot op heden een van de grootste uitbraken ter wereld van Covid-19, is een 101-jarige man die een paar dagen in het ziekenhuis is opgenomen, erin geslaagd volledig te herstellen van de besmetting van het Chinese virus, waarvan we weten dat het de oudere leeftijdsgroepen harder raakt. De heer P. heeft het gered.

via: Il Mattino
foto: Pixnio

De 101-jarige man, wiens naam niet bekend is gemaakt, was een paar dagen in het ziekenhuis Infirmini in  Rimini opgenomen geweest; geboren in 1919, overleefde P. vanaf zijn prille leeftijd de ongenadige Spaanse griep en vervolgens twee wereldoorlogen; en nu, als door een wonder of door het lot, versloeg hij op eerbiedwaardige leeftijd van 101 jaar ook Covid-19. De loco-burgemeester van Rimini, Gloria Lisi, sprak er enthousiast over: "In een paar dagen is het 'geschiedenis' geworden, ook voor artsen, verpleegkundigen en al het medisch personeel. Hoop op de toekomst van ons allemaal in het lichaam van een honderdjarige, wanneer de trieste berichten van deze weken elke dag vertellen over een virus dat vooral ouderen treft.”

De loco-burgemeester besluit met hoopvolle woorden voor deze trieste en donkere dagen: ”De heer P. heeft het gered. De familie heeft hem gisteravond naar huis gebracht. Om ons te leren dat zelfs op 101-jarige leeftijd de toekomst niet is geschreven." En we kunnen het alleen maar met haar eens zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt