De hond blijft alleen achter omdat haar baasje in quarantaine is: een gulle buurman brengt haar elke dag eten

Janine image
door Janine

06 April 2020

De hond blijft alleen achter omdat haar baasje in quarantaine is: een gulle buurman brengt haar elke dag eten
Advertisement

De pandemie van het Coronavirus is een realiteit die de hele wereld treft. In feite zijn er miljoenen mensen die gedwongen worden thuis te blijven om te voorkomen dat de besmetting zich verder verspreidt. Het blokkeren van activiteiten en isolement is ook in Maleisië verordend.

Dit gold ook voor de buurman van Mohammed Faiz, die, samen met andere mensen waarmee hij samenwerkt, vanwege de quarantaine in Singapore moest blijven. De man, die voor zaken van huis was, kon daarom niet naar huis terugkeren, waar hij zijn hond had achtergelaten. Dankzij Mohammeds vrijgevigheid werd de trouwe viervoeter echter niet alleen gelaten: integendeel, ze werd verzorgd met alle liefde en aandacht die ze verdiende.

via Muhammad Faiz/Facebook

Advertisement
Muhammad Faiz/Facebook

Muhammad Faiz/Facebook

Toen Mohammeds buurman naar Singapore vertrok, had hij niet gedacht dat zijn hond lange tijd alleen thuis zou blijven. De quarantaine heeft echter alles veranderd. Toen Faiz besefte dat de hond niemand had om haar eten te geven, besloot hij in actie te komen.

Advertisement
Muhammad Faiz/Facebook

Muhammad Faiz/Facebook

Er was nooit een vertrouwensrelatie tussen Mohammed en de hond, maar er was niet veel voor nodig waardoor dit volledig veranderde. Faiz begon beetje bij beetje voedsel voor de hond te brengen en hoewel het dier aanvankelijk een beetje op zijn hoede was, begon hij op een rustige manier te eten wat Mohammed hem aanbood.

Jiran Depan Rumah Aku Rasa Terkandas Dekat Sg Xdapat Balik.... Sehari 2kali Aku Bagi Makan Anjing Peliharaan Dia Ni.... Dulu Tengok Aku Pun Xboleh Sekarang Manja Yang Amat2.... Update : Air jangan Risau, kawan dah sediakan.. Cuma xde dalam video!!

Pubblicato da Muhammad Faiz su Martedì 24 marzo 2020

Muhammad Faiz/Facebook

Ze begreep toen dat de buurman er voor haar was en dat hij een gebaar van grote vrijgevigheid en altruïsme maakte. In de video die hij deelde, wilde Mohammed deze prachtige gebeurtenis aan de wereld vertellen, waarbij hij specificeerde dat hij en de hond nu onafscheidelijke vrienden zijn. Faiz geeft haar twee keer per dag te eten en het dier kon niet gelukkiger zijn, gezien de afwezigheid van haar baasje. In de moeilijkheden waar de hele planeet nu doorheen gaat, hebben we deze kleine, grote manifestaties van vrijgevigheid echt nodig.

Advertisement