Coronavirus, een bezorger wordt ontslagen nadat een camera hem "betrapt" op het besmeuren van een pakket - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus, een bezorger wordt ontslagen…
De kat is te dik, daarom koopt haar baasje een voerbak voor haar die haar in zeer kleine doses van voedsel voorziet

Coronavirus, een bezorger wordt ontslagen nadat een camera hem "betrapt" op het besmeuren van een pakket

Door Janine
14.320
Advertisement

Op een van de meest delicate momenten in onze geschiedenis vanuit gezondheidsoogpunt kunnen sommige laakbare sociale gedragingen die de gezondheid in gevaar kunnen brengen, absoluut niet worden geaccepteerd. Velen voelen zich nog steeds “immuun” voor besmetting met het coronavirus, nemen het niet zo nauw en handelen met roekeloze acties. Deze man uit Los Angeles weet erover mee te praten, die van een koerier een pakket van Amazon heeft ontvangen met een "verrassing" die hij nooit had verwacht.

via: ABC

In feite filmden de CCTV-camera's van de man een verwerpelijke scène: een bezorger van Amazon liet het pakket om te worden afgeleverd achter, maar niet voordat hij het pakket letterlijk had bespuugd en ingesmeerd met zijn speeksel, waardoor het hele pakket duidelijk voor het blote oog zichtbaar vies was.

Sprakeloos nam de ontvanger van het pakket onmiddellijk contact op met Amazon, die zich verontschuldigde, de achteloze koerier ontsloeg en de ontvanger een online tegoedbon van $50 schonk.

Over het incident verklaarde Amazon officieel: "Dit is duidelijk niet representatief voor de bezorgers die voor Amazon leveren en de zorg die ze elke dag aan klanten over de hele wereld geven. We willen dit tot op de bodem toe uitzoeken om te begrijpen wat er is gebeurd. Als het echt een kwaadwillende daad van de kant van de bezorger was geweest, zullen we er zeker van zijn dat hij aansprakelijk zal worden gesteld, met inbegrip van de wetshandhavings- en ontslagmaatregelen van deze laatste."

Advertisement

In tijden van wereldwijde pandemie en angst voor besmetting door Covid-19, is dit een echt betreurenswaardig gebaar waar de maximale straf voor moet worden gegeven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt