Coronavirus: een politieagent vult zijn helm met water om het vuur van een stel te blussen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus: een politieagent vult zijn…
China: meer dan 20.000 mensen stonden in de rij om een park binnen te gaan dat heropend werd na de blokkade voor Covid-19 Coronavirus: een huiseigenaar ziet af van de huur van 80 appartementen om huurders in nood te helpen

Coronavirus: een politieagent vult zijn helm met water om het vuur van een stel te blussen

Door Janine
8.763
Advertisement

Ondanks verboden en beperkingen en het aansporen van de bevolking om thuis te blijven, lijken de besmettingsgevaren van Covid-19 de inwoners van het Verenigd Koninkrijk niet bang te maken, dat ook een delicaat moment doormaakt met een groot aantal mensen dat positief is getest op het virus en honderden doden te betreuren heeft. Toch zorgden de hoge lentetemperaturen ervoor dat veel mensen hun huis toch verlieten, ondanks de regels van sociale afstand.

Een voorbeeld van hoe beperkingen door de Britse bevolking als zeer “relatief” worden opgevat, is wat werd “vastgelegd” door Dave Strauss, een Twitter-gebruiker: in de korte video worden twee politieagenten gezien die een geïmproviseerde barbecue op het strand naderen van Hove in het VK.

In de video verwijt een van de politieagenten het stel, dat het vuurtje op het strand had aangestoken en dat de door het regeringsbesluit opgelegde verboden in hoge mate had overtreden; uiteindelijk pakt een van de agenten een helm van een van zijn collega's, vult het met water en leegt hem op de zojuist aangestoken barbecue!

Een te instinctieve beslissing van de politieagent of de gerechtvaardigde strafmaatregel tegen degenen die denken dat ze superieur of immuun zijn voor de beperkende maatregelen om de infectie met het coronavirus in te perken? De video die door Dave Strauss op Twitter is gepost, gaat het internet rond.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt