Deze lieve afbeeldingen beschrijven de diepe band tussen kinderen en hun viervoetige vrienden - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze lieve afbeeldingen beschrijven…
2 praktische tips om te voorkomen dat je bril beslaat als je een beschermend masker draagt Een verpleegster komt thuis en vindt alle buren die haar op de trap toejuichen:

Deze lieve afbeeldingen beschrijven de diepe band tussen kinderen en hun viervoetige vrienden

23 April 2020 • Door Janine
5.056
Advertisement

Er zijn veel dingen die de jeugd van een kind bijzonder vreugdevol en rijk kunnen maken: natuurlijk de constante aanwezigheid van de ouders; misschien zelfs een ruimte om buiten te spelen en vies te worden; maar wat zou de jeugd zijn zonder een beste vriend? Misschien heb je het al geraden, we hebben het over een hond. Kinderen die de kans hebben om op te groeien met een hond aan hun zijde, hebben echt geluk, omdat ze vriendschap met hem zullen sluiten door middel van non-verbale communicatie die ze hun hele leven in hun hart zullen dragen.

Van nature houden honden ervan om te rennen, op de grond te rollen, vies te worden en verwarring te creëren: allemaal kenmerken die hen de ideale speelkameraadjes maken voor een kind, vooral als hij misschien geen broers en zussen van dezelfde leeftijd heeft.


Sinds de oudheid worden honden gebruikt als babysitters: ze hebben sterke communicatieve vaardigheden en door hun gedrag, als je hen weet te observeren, kun je veel begrijpen!

foto: Alan/Flickr

Vaak adopteren honden kinderen, net zoals ze bij puppy's doen, ze houden ze in de gaten en laten zich omhelzen

Advertisement

Dankzij honden leren kinderen wat het betekent om een onvoorwaardelijke vriend te hebben, wiens enige interesse jouw gezelschap is

Als het gaat om ondeugend zijn en rommel maken, zijn honden van de partij... en zelfs meer dan menselijke puppy's!

Een schommel en een pup die klaar is om te spelen: wat wil een kind nog meer?

Soms gebeurt het dat ze zichzelf in situaties plaatsen waarin het moeilijk is om een logica te vinden... maar dat is juist het leuke

Grote honden leren meteen de dagelijkse routine van hun kleine vriendjes: ze weten heel goed wanneer ze van school zullen thuiskomen en wachten met spanning op hen

Kinderen leren communiceren met hun pups: het is een taal die bestaat uit vreemde gebaren en geluiden, maar ze begrijpen elkaar meteen

En als het mogelijk is om op bed of op de bank te liggen, zijn honden het meest lieve gezelschap!

Als we de kans hebben om een hond te hebben en deze met het kind te laten opgroeien, zullen we er zeker geen spijt van krijgen!

We eindigen onze verzameling met een video waarin een tweeling geniet van het gezelschap van een prachtige super-expressieve husky:

Tags: DierenHondenKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt