De kleine Erin versloeg het Coronavirus op de leeftijd van slechts 6 maanden, ondanks haar ziektes - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kleine Erin versloeg het Coronavirus…
Courgette chips: licht, vetvrij en eenvoudig in een paar minuten in de oven te bereiden Een vrouw wordt 109 in isolatie in een verpleeghuis: de kinderen en kleinkinderen vieren haar achter het raam

De kleine Erin versloeg het Coronavirus op de leeftijd van slechts 6 maanden, ondanks haar ziektes

Door Janine
2.368
Advertisement

Eenmaal getrouwd, probeerden Emma en Wayne Bates langere tijd een kind te krijgen zonder het gewenste resultaat te bereiken. Op een mooie dag werd het jonge paar echter gezegend met een klein “wonder” dat leidde tot de geboorte van de lieve Erin op 8 oktober 2019. Helaas heeft het leven nogal abrupte manieren om ons uit de droom te laten ontwaken en plaatst het ons voor obstakels die onoverkomelijk lijken. Iets meer dan 1 maand na haar geboorte werd bij kleine Erin de diagnose ernstige hartaandoening, Fallot's Tetralogie, gesteld. De wereld van Emma en Wayne Bates stortte in en bleef instorten omdat Erin Covid-19 opliep. We weten hoe riskant dit virus is voor degenen die lijden aan onderliggende pathologieën, dus we kunnen ons de pijn en angst voorstellen van een gezin dat al aan het einde van zijn kracht was.

via: GoFund Me

Deze kleine vechtster heeft al veel meegemaakt, waaronder een hartoperatie, en op de leeftijd van slechts zes maanden moest ze ook vechten tegen een vreselijk virus dat veel slachtoffers heeft gemaakt en ons dwingt thuis te blijven. Erins ouders hadden een hartverscheurende foto van hun kleine meisje gepubliceerd terwijl ze in een ziekenhuisbed lag, met een zuurstofmasker - “blijf thuis”, schreven ze bij de post van de foto. Blijf thuis, want dit zijn de gevolgen van je acties. Levens kunnen worden gered door thuis te blijven.

Het applaus van artsen voor de kleine Erin: een ontroerend en bevrijdend moment voor iedereen!

Pubblicato da Emma Bates su Venerdì 24 aprile 2020

Het waren 14 zeer moeilijke dagen, waarin slechts één ouder met de kleine Erin in het ziekenhuis kon blijven, juist vanwege de beperkende maatregelen. Vader Wayne moest naar huis om in quarantaine te gaan omdat hij uiteraard contact had gehad met Erin. Onnodig te zeggen dat in deze omstandigheden geen van beiden hun werk heeft kunnen voortzetten; een familievriend heeft een pagina op GoFund Me geopend waar mensen geld kunnen doneren om dit door pijn verscheurde gezin te ondersteunen.

De kleine Erin heeft het echter gered: ze versloeg Covid-19!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt