Een man en zijn vrouw adopteren de 5 dochters van de zus die overleed door het Coronavirus: "Het is onze missie"

Janine image
door Janine

17 April 2021

Een man en zijn vrouw adopteren de 5 dochters van de zus die overleed door het Coronavirus: "Het is onze missie"
Advertisement

De pandemie van het Coronavirus die de hele wereld heeft getroffen, heeft de economie van veel landen in de problemen gebracht, maar heeft bovenal het leven van veel mensen verwoest. Hoe oneerlijk het ook is, Covid-19 handelt zonder onderscheid te maken en daarom moeten we proberen het met alle mogelijke middelen te voorkomen. Natuurlijk vertalen niet alle gevallen van positiviteit zich in tragedies, maar helaas zijn er gevallen geweest met een epiloog die we nooit hadden willen vertellen. Dit is het geval met de jonge Jasmine Trujillo, een 33-jarige alleenstaande moeder die het helaas niet redde: haar leven werd verwoest door het verraderlijke virus en haar 5 dochters zaten plotseling zonder moeder. Het enige positieve in dit verhaal is dat Jasmine's broer en zijn vrouw hebben besloten de vijf kinderen in hun huis te verwelkomen. Een uitgebreide familie die hopelijk wat gemoedsrust kan vinden.

via ncb12

Advertisement
Een man en zijn vrouw adopteren de 5 dochters van de zus die overleed door het Coronavirus: "Het is onze missie" - 1

Niemand had verwacht dat Jasmine Trujillo, slechts 33 jaar, het niet zou redden: haar broer, Fidencio Jacobo, kon niet toestaan ​​dat zijn vijf nichtjes zonder familie zouden blijven. Het risico was dat de meisjes, allemaal tussen de 6 en 15 jaar, gescheiden zouden worden en aan verschillende gezinnen zouden worden toevertrouwd, voordat ze op een dag konden worden geadopteerd. Fidencio en zijn vrouw Crystal Jacobo konden het niet toestaan! Ook al is het leven van 8 personen onder hetzelfde dak van een klein driekamerappartement niet gemakkelijk, het is hoe dan ook de enige manier om verenigd te blijven. In dit soort gevallen is het enige dat er echt toe doet bij elkaar blijven, als een familie.

Advertisement

Jasmine Trujillo

Jasmine Trujillo

GoFund Me

De meisjes zeiden enthousiast te zijn om bij hun oom en tante te gaan wonen, maar vergeten zeker niet wat er is gebeurd: ze zijn allemaal verdrietig door het feit dat ze geen afscheid hebben kunnen nemen van hun moeder. Niemand mag ooit met een dergelijk trauma te maken krijgen, vooral niet op jonge leeftijd.

Elke avond wenden de meisjes zich tot hun moeder in een soort gebed: "Ik vertel mijn moeder dat ik van haar houd. Ik vertel haar dat ze in ieder geval niet meer lijdt en dat ik ziek was van het feit dat ze pijn had, ze kon me niet vertellen dat ze van me hield... Maar ze stuurde me een kus door het masker”, zegt Jazlynn Trujillo, een van Jasmine's dochters.

Facebook / Crystal Jacobo

Facebook / Crystal Jacobo

De vrouw van oom Fidencio beweert dat ze de plicht heeft om haar nichtjes in huis te verwelkomen: "Na regen komt zonneschijn. Zelfs als hun moeder er niet meer is, hebben ze een gezin dat van ze houdt en dat er altijd voor ze zal zijn. Als we de kans krijgen om een impact op hun leven te krijgen, dan denk ik dat dit onze missie is,” zei Crystal Jacobo ontroerd. We hopen dat deze uitgebreide familie zich kan herpakken van deze vreselijke ervaring!

Advertisement