De ouders slagen erin het magische moment te filmen waarin hun husky met de tweeling speelt - BekijkDezeVideo.nl
x
De ouders slagen erin het magische moment…
Met behulp van de lokale politie besluit een bloemiste onverkochte tulpen te schenken aan patiënten in verpleeghuizen Een vrouw beledigt de caissière door te zeggen dat ze dom is: de baas komt tussenbeide en verwijdert haar uit de winkel

De ouders slagen erin het magische moment te filmen waarin hun husky met de tweeling speelt

06 Mei 2020 • Door Janine
21.839
Advertisement

De hond is notoir de beste vriend van de mens en in feite is het een huisdier dat zich in veel situaties vele malen heeft bewezen. Maar tussen honden en kinderen ontstaat vaak een nog sterkere band: als je het geluk hebt om op te groeien met een trouwe viervoeter, zul je snel beseffen wat het betekent om je jeugd met zo'n speciaal wezen te delen. Het is juist dat een ouder in het begin wat bezorgd is, wanneer de geboorte van een kind het leven overhoop haalt in een stabiele gezinssituatie, waarin sprake is van een ietwat verwende hond. Gelukkig was dit niet het geval bij Juno, een lieve Siberische husky die onmiddellijk de nieuwe aanwezigheid van de tweeling Hailey en Kaylee accepteerde.

via: Youtube

foto: YouTube

Husky's worden beschouwd als honden met een sterk karakter, maar zeer geschikt voor het gezinsleven. In de video die de ouders van deze tweeling wisten vast te leggen, zien we alle vriendelijkheid en volgzaamheid van een hond die nooit zou willen stoppen met spelen met de kleine Hailey en Kaylee.

foto: YouTube

Husky's zijn loyale, aanhankelijke en vooral gezellige honden. Dit betekent dat ze, als ze in gevangenschap worden gefokt, houden van constante menselijke aanwezigheid, maar dat het beter is om op jonge leeftijd "nieuwkomers", bijvoorbeeld een tweeling, te introduceren, om er zeker van te zijn dat de hond ze als integraal onderdeel van zijn gezin ontvangt. Op dat moment zal een husky je in het leven nooit in de steek laten en altijd klaarstaan om je te beschermen.

Advertisement
foto: YouTube

In de grappige video die de ouders van de tweeling op YouTube hebben gepubliceerd, zien we hoe de drie heerlijk samen spelen. Juno, de husky, laat zichzelf aaien en luistert naar de geluidjes van de kleine meisjes. De tweeling is enthousiast over hun trouwe viervoeter en kan hun blijdschap tegenover elke beweging of kwispel niet inhouden.

foto: YouTube

Je hoeft alleen maar met eigen ogen te zien hoe Juno erin slaagt deze kleine tweeling te vermaken, terwijl hij tegelijkertijd lief, aardig en zorgzaam is. Deze twee meisjes zullen ongetwijfeld altijd een vriend hebben waar ze op kunnen rekenen!

Tags: DierenHondenKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt