Een 17-jarige jongen vervult zijn droom door een opvanghuis te openen voor achtergelaten dieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 17-jarige jongen vervult zijn droom…
De kleinzoon restaureerde in het geheim de oude auto van zijn opa: toen hij hem aan hem liet zien, viel hij bijna flauw van vreugde Een vader die kanker heeft sterft 48 uur nadat hij zijn pasgeboren dochter in zijn armen had gehouden

Een 17-jarige jongen vervult zijn droom door een opvanghuis te openen voor achtergelaten dieren

Door Janine
2.484
Advertisement

Passies moeten vanaf jonge leeftijd worden gecultiveerd, en als het dingen zijn die ook goed zijn voor wezens in moeilijkheden, geldt dit nog meer en is het nog nuttiger. Eduardo Caiado, een 17-jarige jongen uit Anapolis, in Brazilië, die altijd al een dierenvriend is geweest, weet dit. Voor hem zijn viervoetige vrienden veel meer dan gezelschap: zijn levendige en constante verlangen is om hen te helpen, vooral als ze het moeilijk hebben.

Zozeer zelfs dat dit voor hem een ​​echte missie is geworden, die hem ertoe heeft gezet zijn eigen toevluchtsoord te openen, een droom die werkelijkheid is geworden en die het leven van veel dieren redt, waardoor ze eindelijk gelukkig zijn.

via: News1

Sinds hij 9 jaar oud was, wilde Eduardo al de in de steek gelaten dieren en zwerfdieren van zijn stad helpen, ze redden en bij zich houden. Sinds hij zijn EduPaçoca Institute opende, heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt, wat ongetwijfeld betekent dat hij zijn werk goed doet.

Eduardo huurde een huis en zocht sponsors om hem te helpen de kosten van zijn bedrijf te dekken.

Advertisement

Het doel van zijn toevluchtsoord is, volgens wat de jongen zelf heeft verteld, niet alleen om een ​​plaats op te zetten waar dieren worden verzorgd in afwachting van adoptie, maar waar ze kunnen blijven, zelfs als ze aan niemand worden toevertrouwd, tot aan het einde van hun dagen.

Kortom, een echte opvangplaats dat de jongen trots en voorbeeldig maakt voor wat hij doet. Zijn zeer speciale toevluchtsoord werd geopend op het moment dat de pandemie van het Coronavirus uitbrak, een situatie die de conditie van veel op straat levende dieren nog kritischer maakte.

Door de honden in moeilijkheden eten te geven, verzamelde Eduardo steeds meer dieren om hem heen, die hem volgden.

Advertisement

In korte tijd bood zijn toevluchtsoord onderdak aan meer dan 20 honden en 4 katten, allemaal gered door de 17-jarige. Onnodig te zeggen dat alle viervoeters van de jongen rust en veiligheid vonden, dingen die het leven op straat van hen had weggenomen.

Binnen de structuur kunnen honden en katten spelen en plezier hebben, net alsof ze thuis zijn. Zijn idee, maar ook zijn grootste wens, is om de opvang uit te breiden, om steeds meer dieren te kunnen redden. We wensen deze gulle en bereidwillige jongen veel succes!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt