Dit kind schildert prachtige portretten in ruil voor voedsel en benodigdheden voor dieren in moeilijkheden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit kind schildert prachtige portretten…
Een jongere zus hebben verbetert ons leven en maakt ons verantwoordelijker Al meer dan 30 jaar schrijft deze manager handmatig wenskaarten voor de werknemers van zijn bedrijf

Dit kind schildert prachtige portretten in ruil voor voedsel en benodigdheden voor dieren in moeilijkheden

2.278
Advertisement

Ook het kleinste gebaar telt. Een zin die niet alleen een soort slogan is, maar die geldig kan zijn en kan worden aangepast aan veel verschillende situaties. Misschien realiseren we het ons in eerste instantie niet, maar vroeg of laat zal er iemand zijn in de wereld, als we ons op een bepaalde manier gedragen, die het zal waarderen, en onze gebaren zullen niet onopgemerkt blijven.

De grote dingen kunnen zelfs door de kleinsten van ons worden uitgevoerd. Zoals in het geval van Pavel Abramov, een 9-jarig Russisch kind, maar met een heel groot hart, veel groter dan zijn leeftijd. Deze kleine weldoener begon met een simpele vraag: hoe kan ik dieren in moeilijkheden helpen met de middelen die ik heb en de dingen die ik kan doen? Laten we eens kijken wat het antwoord was.

via: Metro
foto: Vk.com

Pavel houdt van schilderen en tekenen, en hij is vooral bekwaam in dierenportretten. Dus besloot hij om de huisdieren van zijn kennissen en iedereen die het wilde te schilderen, om er iets voor terug te krijgen. Wat? Geen geld of speelgoed, maar voedsel en benodigdheden om te doneren aan een opvangcentrum dat dieren in moeilijkheden helpt.

Met de hulp van zijn moeder, Ekaterina, is vervolgens het project “Vriendelijk penseel” ontstaan, ook door het verlies van zijn geliefde hond Barsik. Pavel's creativiteit en vindingrijkheid hebben de rest gedaan en, sinds hij aan dit lovenswaardige werk is begonnen, is het kind erin geslaagd zich bekend te maken en de hulp in te roepen van vele mensen die, in ruil voor zijn prachtige kunstwerk, de dieren die het nodig hebben een handje helpen.

foto: Vk.com
Advertisement
foto: Vk.com

Op de Russische sociale media Vk.com hebben moeder en zoon een pagina geopend met de naam "Wat kan een kleine vrijwilliger doen?", waar ze foto's en prestaties van hun prachtige activiteit posten.

foto: Vk.com
foto: Vk.com

Het originele kenmerk van Pavel's werk is dat elk van zijn schilderijen tegelijkertijd uniek, bijzonder en realistisch is, omdat het de echte huisdieren van de eigenaars vertegenwoordigt, beginnend met een van hun foto's.

Advertisement
foto: Vk.com
foto: Vk.com

De menselijke vrienden van deze viervoetige wezens verstrekken, in ruil daarvoor, voedsel en basisbehoeften, die vervolgens in het asiel zullen eindigen. Het succes van het initiatief van Pavel heeft zich al ver over de grenzen van zijn thuisstad verspreid.

Advertisement
foto: Vk.com
foto: Vk.com

Uit heel Rusland, maar ook uit verschillende Europese landen, is er geen gebrek aan mensen die, getroffen door het werk van deze kleine weldoener, de prachtige portretten van hun dieren willen hebben.

Advertisement
foto: Vk.com
foto: Vk.com

Zo verlopen Pavel's dagen tussen de vele verzoeken en activiteiten van de jongste vrijwilliger van de opvang waaraan hij voedsel geeft. Zijn droom is om architect te worden en, wanneer hij groot is, een structuur te openen om dieren te helpen. Tot nu toe is zijn bijdrage al enorm, en maakt hem een echte held met het penseel in zijn hand.

foto: Vk.com
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt