Een man bouwt een ministad voor de kippen van zijn vrouw: het lijkt op een westerse filmset - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man bouwt een ministad voor de kippen…
Een hond weet 7 verlaten kittens in een doos te redden en “adopteert” ze alsof ze de moeder is Een autistisch kind huilt van vreugde wanneer zijn moeder na maanden quarantaine zijn favoriete eten brengt

Een man bouwt een ministad voor de kippen van zijn vrouw: het lijkt op een westerse filmset

Door Janine
15.001
Advertisement

Soms weet de inventiviteit van mensen ons te verbazen op de meest extravagante en, waarom niet, zelfs overdreven vormen en manieren. Als je denkt dat het perfecte cadeau voor een vrouw of vriendin een sieraad, een parfum of een romantisch diner is, dan denkt de man waarover we je gaan vertellen daar zeker anders over, gezien wat hij heeft gebouwd en aan zijn vrouw heeft gegeven.

Waar hebben we het over? Simpel: over een miniatuur kippen-stad! Je leest het goed: gewapend met geduld, vaardigheid, gereedschappen om te doe-het-zelven en veel inventiviteit, besloot deze vriendelijke echtgenoot dat het tijd was om met eigen handen de perfecte plek te creëren om alle kippen en hanen van zijn echtgenote te laten “verblijven”.

De vrouw van deze bekwame bouwer heeft het een en ander aan pluimvee en heeft altijd al een kippenhok willen hebben dat groot genoeg was om ze allemaal te huisvesten.

Op het eerste gezicht lijk je je op de set van een westernfilm te bevinden. De rustieke houten constructies lijken in feite op bioscoopgebouwen.

Advertisement

Er is een hotel, een café, een saloon, een smederij en zelfs een gevangenis. Kortom, alles om de kippen en hanen zich op hun gemak te laten voelen, zodat ze de ruimte krijgen die ze verdienen en vrij kunnen rondlopen van het ene deel van hun ministad naar het andere.

De gebouwen op deze plek zijn zo realistisch en zorgvuldig gemaakt dat je bijna naar binnen zou willen gaan.

De structuren voor de kippen en hanen zijn tot in detail nauwkeurig en het heeft de zorgzame echtgenoot-uitvinder zeker tijd, geld en moeite gekost. Het resultaat was echter de moeite waard en wekte duizenden reacties en waardering op het web op. Wie weet of de kippen in dit kleine kippenhokstadje beseffen dat ze echt veel geluk hebben!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt