Na te hebben gegeten in het "restaurant" van zijn 3-jarige dochter, schreef deze vader een schattige recensie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na te hebben gegeten in het "restaurant"…
Een 56-jarige grootmoeder redt het leven van een politieagent door op de schouders te springen van de man die hem aanviel Een alleenstaande vader die zonder ouders is opgegroeid adopteert 3 weesjongens:

Na te hebben gegeten in het "restaurant" van zijn 3-jarige dochter, schreef deze vader een schattige recensie

Door Janine
11.045
Advertisement

Een vader zou alles doen voor zijn geliefde dochter, hij zou zelfs in de schoenen staan van een hongerige klant die gretig wacht op zijn bestelling aan tafel. Hoe vaak hebben je kinderen of kleinkinderen je niet betrokken bij hun fantasierijke spelletjes waarin ze ervan dromen hun eigen keuken te beheren, zo niet een heel restaurant? Chris Kyle is zojuist symbolisch verkozen tot "vader van het jaar" door de gebruikers op internet, na het publiceren van een fantastische recensie van een nieuwe "club" gerund door zijn 3-jarige dochter Ava. Immers, vooral in deze donkere tijden, moeten kleine lokale ondernemers worden ondersteund!

Het is duidelijk dat alles is gedocumenteerd door een aantal prachtige afbeeldingen die, we zijn er zeker van, je zullen laten glimlachen.

Chris zat aan het tafeltje van Ava's "restaurant" en wachtte geduldig tot zijn dochter zijn bestelling opnam.

Ava gaf de vader natuurlijk de beste tafel! Er waren zelfs ballonnen, maar toen Chris aan Ava vroeg wat die ballonnen op zijn stoel te betekenen hadden, antwoordde ze duidelijk: ”Dat gaat je niets aan, die zijn van mamma." Na deze zeer bijzondere ervaring te hebben meegemaakt, deelde Chris op zijn Instagram-kanaal een zeer professionele recensie "van de plaats waar hij net was gaan eten".

"Vandaag steunen we wederom een Afro-Amerikaans bedrijf, het heet "Ava's Kitchen", het is net geopend en ik ging er lunchen. De plaats is erg schoon, maar ik wil iets over de eigenaresse vertellen!"

Advertisement

"Ik heb ongeveer 45 minuten gewacht tot mijn bestelling arriveerde en ik ben de enige aanwezige klant. In het begin maakte ze veel vooruitgang, daarna stopte ze 20 minuten omdat ze Paw Patrol op tv moest kijken. De service kan beter, maar de kok is erg aardig, dus ik geef haar nog een kans. Laten we niet opgeven na de eerste fout!"

Aanvankelijk was Chris een beetje sceptisch over het kopen van deze miniatuurkeuken, maar toen hij zijn gelukkige kleine meisje zag, was hij er blij mee. “Het was elke cent waard!” zei hij trots.

Chris is een zelfstandige ondernemer en kan het zich tijdens deze periode van lockdown veroorloven om thuis te werken en meer tijd door te brengen met zijn dochter Ava, altijd vrolijk en glimlachend.

Advertisement

Ava is een meisje met een zeer sterke persoonlijkheid en is altijd vrolijk vanaf de vroege ochtenduren. De foto's van het kleine meisje met haar vader zijn van een oneindige tederheid.

Advertisement

Chris zegt dat hij blij is als zijn 'recensie' bij meer dan één persoon geluk en vreugde heeft gebracht, vooral omdat we het nodig hebben om te lachen in deze dagen die gekenmerkt zijn door een ​​pandemie.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt