Een leuk visueel spel: probeer de hond te vinden die verborgen is in de afbeelding - BekijkDezeVideo.nl
x
Een leuk visueel spel: probeer de hond…
De school weigert haar de maaltijd omdat ze geen geld meer op haar pasje heeft: een 6-jarig meisje wordt belachelijk gemaakt tegenover haar klasgenoten De hond laat de vrouw op de achterbank zitten en houdt dan de hand van haar man vast: de scène is hilarisch

Een leuk visueel spel: probeer de hond te vinden die verborgen is in de afbeelding

05 Juni 2020 • Door Janine
34.761
Advertisement

De hersenen actief houden is altijd een goede gewoonte, vooral voor degenen die ouder zijn en hun dagen niet veel kunnen variëren met nieuwe activiteiten. Soms is een legpuzzel of kruiswoordpuzzel voldoende om je geest op te frissen en je niet te laten meeslepen door luiheid. Onder de leukste spelletjes die je online kunt doen, zijn ongetwijfeld de optische illusies en afbeeldingen waarin je een bepaald detail dat goed verborgen is moet vinden. Over die laatste hebben we het hier: kijk goed naar onderstaande afbeelding en probeer de hond op de foto te vinden!

Klik op de afbeelding om de foto te vergroten... zie je 'm al?

foto: acertijos

Hoe vaak waren we niet op zoek naar iets belangrijks en zagen we het niet, ondanks dat het zich vlak voor onze neus bevond? Dit is precies wat er gebeurt met deze leuke foto waar je moet proberen de hoofdrolspeler te vinden.

Als je hem nog niet hebt gevonden, maar niet wilt opgeven, scroll dan niet naar beneden, want daar vind je de oplossing.

Daar is 'ie! Vlak voor onze neus!

Zie je wel? Vakkundig “opgegaan" in het landschap, een grappig mopshondje. Hoe lang duurde het voordat je hem herkende? Als je wilt, kun je de afbeelding met je vrienden delen en kijken of zij de hond ook zien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt