Test jezelf met een leuke visuele test: zoek naar het verborgen luipaard in de afbeelding - BekijkDezeVideo.nl
x
Test jezelf met een leuke visuele test:…
15 afbeeldingen die laten zien hoe het leven vol verwondering en tederheid is Een man wordt gedwongen afval te verzamelen om te leven nadat zijn vriendin al zijn geld heeft uitgegeven

Test jezelf met een leuke visuele test: zoek naar het verborgen luipaard in de afbeelding

28 Juni 2020 • Door Janine
9.988
Advertisement

Voor iemand die alleen is of een onoplettend persoon kan het echt gevaarlijk zijn om een ​​omgeving als de Savanne binnen te gaan. Roofdieren en valkuilen kunnen op elke hoek verschijnen en het is goed om te weten hoe je ze kunt vinden. Dat weet ook degene die de foto heeft gemaakt, welke we je hieronder laten zien, een leuk raadseltje om ons brein actief en getraind te houden, een fundamentele voorwaarde voor iedereen, op elke leeftijd.

Luiheid en eentonigheid kunnen onze redeneervaardigheden in feite zwak maken: onze hersenen moeten echter, alsof het een "spier" is, in vorm worden gehouden, en wat is een betere manier om dit te doen dan met een ​​leuk tijdverdrijf met een logische en raadselachtige achtergrond? Wat we hieronder voorstellen heeft de Savanne als thema: in de afbeelding die we je laten zien is er, zelfs als het niet zo lijkt, een wilde "indringer", dat wil zeggen een prachtig luipaard. Waar wacht je nog op? Doe mee en probeer hem te vinden!

Klaar? Welkom in de Savanne, op zoek naar het verstopte luipaard!

Heb je hem gevonden? Stiekem en stil, volgt de luipaard zijn prooi zonder gezien te worden, wachtend op het juiste moment om er bliksemsnel bovenop te springen. Wist je trouwens dat deze dieren een snelheid van 64 km/u kunnen bereiken?

Als je er nog niet in bent geslaagd om te begrijpen waar de angstaanjagende en fascinerende katachtige zich verbergt, helpen we je hieronder, en onthullen zijn positie. Maak je geen zorgen als je hem niet hebt gevonden: hij past perfect bij de kleuren van de omringende natuur, kijk goed en misschien heb je de volgende keer meer geluk!

Als je hem daarentegen ontdekt hebt, welnu: je hebt uitstekende ogen, blijf deze tests proberen en deel ze, je hersenen zullen je dankbaar zijn!!

Hieronder is de oplossing: als je wilt blijven proberen de luipaard te zoeken, wacht dan voordat je naar beneden scrolt!

Daar staat 'ie, naast de boomstaam!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt