Een jongen duikt in een overstromende rivier om een ​​reekalf die in het water vastzit te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen duikt in een overstromende…
De oudere broer besluit zijn haar te knippen om zijn 3-jarige zusje te ondersteunen in de strijd tegen kanker

Een jongen duikt in een overstromende rivier om een ​​reekalf die in het water vastzit te redden

Door Janine
2.619
Advertisement

Er zijn verhalen die erin slagen om de herinnering van ieder van ons binnen te dringen, ook dankzij een eenvoudig maar belangrijk beeld. Net zoals die uit Bangladesh, waar een jongen een werkelijk buitengewone moed toonde door zichzelf in gevaar te brengen om het leven van een klein dier in moeilijkheden te redden.

We hebben het over een reekalf dat, als gevolg van regenbuien en de daaruit voortvloeiende overstroming van een rivier, vrijwel zeker het risico liep het niet te redden, als deze jongen er niet zou zijn geweest, die zich echt op het juiste moment op de juiste plaats bevond, en een op zijn zachtst gezegd heroïsche prestatie leverde.

via: Daily Mail

Hasibul Wahab is een natuurfotograaf die de wereld rondreist op zoek naar de perfecte foto. Een interessante activiteit, avontuurlijk en artistiek tegelijk, die degenen die het uitvoeren niet zelden voor onverwachte en zelfs gevaarlijke situaties plaatst. In 2014 was Wahab in zijn land, Bangladesh, getuige van een van deze gedenkwaardige gebeurtenissen.

De context was niet een van de gelukkigsten, gezien de overstroming van de rivier, waarvan het water enorm was gestegen als gevolg van de hevige regenbuien. Precies daar zat een reekalf gevangen, niet in staat om uit het water te komen vanwege de te sterke stroming waardoor hij er niet uit kon komen. Gelukkig was Bilal echter ook in de buurt, een jongen van vijftien die zonder erbij na te denken besloot dat hij iets moest doen om hem te redden.

Advertisement

Dus dook hij het water in, naar de arme ree in moeilijkheden. Door onder water te zwemmen en de stroming te trotseren, slaagde de jongen erin het dier bij de poten te grijpen en het boven het niveau van de rivier te tillen.

Bilal hield het stevig vast met zijn handen en won het van de rivier; hij kwam naar boven en kon het kleine reekalf redden, wat ongetwijfeld slecht af had kunnen lopen.

Eenmaal aan de grond, aan de oever, herstelde het dier en rende onmiddellijk weg, op zoek naar zijn soortgenoten, die hij klaarblijkelijk door de zware regens uit het oog had verloren en was verdwaald.

Ook Bilal, kalm en koelbloedig, herstelde onmiddellijk, alsof het redden van het reekalfje het eenvoudigste en normaalste was om te doen op dat moment. En in feite was het dat voor hem, en daarom ontving hij het applaus van de weinige aanwezigen die de scène bijwoonden.

Hasibul Wahab verspilde geen tijd, nam zijn camera en legde alles vast, waardoor het prachtige gebaar van de Bengalese jongen over de hele wereld bekend werd. We feliciteren Bilal, een heroïsche en onbaatzuchtige jongen die iedereen een glimlach en een beetje vertrouwen heeft teruggegeven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt