Visser vindt een gezonken jeep in het meer... met een nog levende vrouw erin!

Janine image
door Janine

20 Juli 2023

Visser vindt een gezonken jeep in het meer... met een nog levende vrouw erin!
Advertisement

Als je gaat vissen, doe je dat omdat je een professional bent of voor je plezier, maar één ding is zeker: je streeft naar een overvloedige "vangst" die "vruchtbaar" kan zijn. Soms lijkt de zee of het meer gul te zijn om deze individuen grote hoeveelheden vis te geven, andere keren kom je met lege handen terug (vooral als het niet je beroep is).

Wat zeker is, is dat je nooit verwacht iemand aan boord van je boot op te halen…

via Nbcnews

Advertisement

Marion County Sheriff’s Office Friday 04/07/2023 On Friday morning 04/07/2023 the Marion County Sheriff’s Office...

Pubblicato da Marion County Sheriff Office su Venerdì 7 aprile 2023

Maar dit is precies wat er gebeurde in Texas, waar een visser met zijn boot naar zijn gebruikelijke meer, Lake O' the Pines, was gegaan.

Zodra hij zich enkele tientallen meters van de kust verwijderd had, zag de man iets verdachts: een object dat hem onbekend, donker en met een "vierkante" vorm leek. Alleen door dichterbij te komen begreep hij wat het was.

Hij zag een auto. Een grote zwarte jeep die nauwelijks uit het water stak: alleen het dak van de auto was zichtbaar. De man belde vervolgens onmiddellijk om hulp: hij nam contact op met de sheriff van de provincie, die 18 minuten later al ter plaatse was.

Reddingswerkers sleepten vervolgens de auto weg en haalden hem uit het water. En toen stonden ze versteld van de ontdekking die ze deden.

Advertisement
Marion County Sheriff Office/Facebook

Marion County Sheriff Office/Facebook

Toen ze naderden om de jeep vast te zetten om hem weg te slepen, merkten ze de aanwezigheid van een menselijke figuur in het voertuig op!

Er zat nog een vrouw in de auto en daarom zorgden ze ervoor om haar zo snel mogelijk en voorzichtig uit de gezonken auto te halen. Ze leefde nog. De lokale politie had enige tijd eerder de aankondiging van haar verdwijning gedaan.

Ze werd onmiddellijk met ernstige onderkoeling naar het ziekenhuis gebracht, maar ze overleefde op wonderbaarlijke wijze en is nu in uitstekende gezondheid.

Het is niet duidelijk wat de dynamiek was die ervoor zorgde dat de vrouw zo'n ongeluk had gehad, maar als die visser zich niet op het juiste moment op de juiste plek had bevonden... Hadden we een heel ander verhaal te vertellen hebben. Wat vind je hiervan?

Advertisement