Een vrouw heeft na een rampzalige semi-permanente tatoeage 4 wenkbrauwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw heeft na een rampzalige semi-permanente…
11 ontroerende foto's die kleine momenten in het leven beter beschrijven dan duizend woorden In deze afbeelding zijn twee figuren aanwezig: test jezelf en probeer ze te identificeren

Een vrouw heeft na een rampzalige semi-permanente tatoeage 4 wenkbrauwen

15 Juni 2020 • Door Janine
22.911
Advertisement

Wanneer je een schoonheidsbehandeling laat doen, moet je altijd opletten welke salon je kiest. Je moet je altijd tot echte professionals wenden en niet tot degenen die zich voordoen alsof ze dat zijn, terwijl ze helemaal geen vaardigheden in dat vakgebied hebben. De risico's voor onze gezondheid zijn talrijk en ook vanuit esthetisch oogpunt willen we dat het eindresultaat meer dan behoorlijk is, juist omdat we ons wenden tot een centrum gespecialiseerd in lichaams- en schoonheidsverzorging. Jami Ledbetter, een 42-jarige vrouw, was niet al te goed geïnformeerd voordat ze een microblading onderging, een semi-permanente oplossing voor de wenkbrauwen, die in een nachtmerrie veranderde.

via: The Sun

Haar dochters hadden haar een kadobon gegeven voor een semi-permanente make-up, maar het eindresultaat was buitengewoon teleurstellend, of beter gezegd rampzalig. Microblading is een techniek die sterk lijkt op het tatoeëren van wenkbrauwen, maar die daarentegen niet permanent is. Bij microblading worden de pigmenten in een meer oppervlakkig deel van de opperhuid geplaatst en om deze reden verdwijnt na ongeveer twee of drie jaar de oorspronkelijke tekening volledig.

De arme vrouw verliet het schoonheidscentrum echter niet met het verwachte resultaat: aan het einde van de behandeling leek ze zelfs 4 wenkbrauwen te hebben! Uitgaan en een gesprek voeren met iemand zou in die staat nooit meer hetzelfde zijn!

Het is verbazingwekkend hoe schadelijk het kan zijn voor het zelfvertrouwen van een vrouw als ze een verkeerd kapsel, de verkeerde make-up of semi-permanente wenkbrauwen heeft waardoor ze op de Frida Kahlo van 2020 lijkt.

Tags: VrouwenRampenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt