4 ganzen worden de "lijfwachten" van een oudere vrouw: ze volgen haar en beschermen haar waar ze ook gaat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
4 ganzen worden de "lijfwachten" van…
De elektrische rolstoel van een gehandicapte 9-jarige jongen werd gestolen: geïdentificeerd en gearresteerd Een jonge moeder gaat naar het toelatingsexamen van de universiteit met haar zoon in haar armen:

4 ganzen worden de "lijfwachten" van een oudere vrouw: ze volgen haar en beschermen haar waar ze ook gaat

Door Janine
2.427
Advertisement

Als we aan een huisdier denken, is de eerste die in ons opkomt zeker de hond. Toch zijn “de beste vrienden van de mens” niet de enige wezens die ons trouw, loyaliteit en nabijheid kunnen tonen. Soms wordt hun “primaat” simpelweg verslagen door dieren waarvan we dat niet zouden verwachten. Lees het merkwaardige verhaal dat we je gaan vertellen om jezelf van het tegendeel te overtuigen.

Wie zijn de hoofdrolspelers? Een vrouw en... vier schattige ganzen! Ja, je leest het goed: deze watervogels zijn echt onafscheidelijk geworden van hun menselijke vriendin; ze fungeren als lijfwachten en volgen haar letterlijk waar ze ook gaat. Zozeer zelfs dat hun “avonturen” op video zijn opgenomen en snel viral zijn gegaan, waardoor het veelbesproken werd op internet.

Het begon allemaal toen de oude vrouw in kwestie, die op het platteland woont en haar huis aan gasten en toeristen verhuurt, werd getroffen door een hersenbloeding.

Haar gezondheidstoestand was niet al te best en het kostte wat tijd om te herstellen, waarbij de vrouw zelfs niet kon praten. Dus raakte ze bevriend met de groep ganzen, die haar op die moeilijke momenten hielpen, waardoor ze therapie- en gezelschapsdieren werden.

Advertisement

Vanaf dat moment bleven ze altijd bij haar. De vogels wonen bij de vrouw en begeleiden haar waar ze ook gaat. Ze zijn echt in staat om een ​​buitengewone loyaliteit en nabijheid te tonen. Zodra ze zich realiseren dat een gevaar hun eigenaresse zou kunnen overkomen, zetten ze zichzelf in de verdediging en laten hun stem horen bij de dienstdoende indringer, of het nu een dier of een mens is.

Netjes opgesteld voor of achter haar, zijn deze ganzen echte "lijfwachten". Kijk maar naar de foto's om het je te realiseren: deze oude vrouw kan rekenen op een werkelijk uitzonderlijk team van bescherming!

Hieronder is de link naar de video waarop ze te zien zijn terwijl ze "in actie" zijn:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=TTayHwYi3Xc

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt