Een man redt een hond van de straat: om hem te bedanken, kijkt het dier hem vol dankbaarheid aan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man redt een hond van de straat:…
14 keer maakten mensen een betere plek van de wereld met hun vriendelijke gebaren Een meisje ontdekt dat ze haar man voor het eerst op vakantie heeft ontmoet toen ze 6 jaar oud was

Een man redt een hond van de straat: om hem te bedanken, kijkt het dier hem vol dankbaarheid aan

Door Janine
6.122
Advertisement

De blik van je huisdier is de blik van pure liefde, zonder compromissen, zonder uitvluchten; wanneer de ogen van de hond en de eigenaar samenkomen, vieren ze een ​​band vol genegenheid en tederheid. Een dankbare blik die Calvin Tucker, een man uit Helena in Alabama, goed kent omdat hij een liefhebber is van dieren in moeilijkheden: de afgelopen jaren heeft hij ongeveer 123 katten van de straat gered en naar schuilplaatsen en veilige dierenasielen gebracht.

via: The Dodo

In september 2019 keerde Calvin terug van zijn werk naar huis, en terwijl hij op de snelweg reed, zei iets hem dat hij zes afritten eerder moest afslaan: aan de kant van de weg, tussen het verkeer en toeterende auto's, zag Calvin een hond die dringend behandeld moest worden: 98% van zijn lichaam was kaal en zat vol verdachte rimpels.

Calvin dacht niet lang na, lokte hem met blikvoer, kalmeerde hem ongeveer 15-20 minuten en bracht hem vervolgens naar het dierenasiel Two By Two Animal Rescue in de stad Helena.

De gerimpelde hond werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht en had koorts, ontstekingen, wormen en parasieten; maar hij zou spoedig herstellen en het leek erop dat de hond in moeilijkheden een heel lief karakter had. Toen hij begreep dat hij voor eens en voor altijd van de straat was gered, keek Wrinkles, zo werd hij genoemd, intens in de ogen van het gezicht van zijn redder... met een begripvolle blik van diepe dankbaarheid...

Advertisement

In de loop van de tijd sloot Wrinkles vriendschap met de andere honden van het asiel dankzij zijn lieve temperament, en ongeveer 6 maanden na de redding door Calvin Tucker, de man met het hart van goud, is zijn dikke vacht gegroeid en heeft de geredde hond een nieuw aspect!

Dankzij het verzoek van Calvin Tucker en het gezamenlijke werk van het Two By Two Animal Rescue dierenasiel, heeft Wrinkles eindelijk een familie vol liefde en genegenheid gevonden die van hem houdt om wat hij is: een lieve en zeer gelukkige hond!

foto: Black Noah

Nu heeft Wrinkles een nieuw leven, een familie en een dak om onder te wonen, kon het nog beter? En dit alles dankzij de genereuze redding van Calvin Tucker!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt