Lavendellimonade: het verfrissende drankje dat angst en stress wegneemt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Lavendellimonade: het verfrissende drankje…
Ze dacht dat ze niets kon doen tegen haar obesitas, maar ze slaagde erin om in 1 jaar tijd 55 kg af te vallen: vandaag is ze een nieuwe vrouw Een man maakt protheses met gerecyclede materialen om gehandicapte dieren te helpen

Lavendellimonade: het verfrissende drankje dat angst en stress wegneemt

Door Janine
1.353
Advertisement

Wie heeft er nooit een zakje lavendel gebruikt om de linnenkast of een kledingkast lekker te laten ruiken? Lavendelbloemen hebben in feite meerdere toepassingen en worden vaak gebruikt bij de productie van parfums en zepen. Maar kende je ook de meer therapeutische kant van lavendel? Essentiële olie van lavendel bevat veel actieve ingrediënten en lijkt therapeutische krachten te hebben, vooral om angst en stress tegen te gaan. Vandaag willen we je een heerlijk en delicaat zomerdrankje aanbieden dat je niet alleen in de zomer zal verfrissen, maar ook (althans gedeeltelijk) een deel van je angst zal wegnemen: lavendellimonade!

Wat heb je nodig?

  • Water (ongeveer 5 kopjes);
  • 6 verse citroenen;
  • Honing;
  • Gedroogde lavendel (takjes) of een druppel etherische olie (controleer of het 100% puur is en dus geschikt voor gebruik in voeding).

Kook het water en voeg de ingrediënten toe om te laten trekken. Filter het mengsel voordat je het drinkt en laat het afkoelen; voeg ijsblokjes toe als je er een koel drankje van wilt maken.

Angst en stress zijn veel voorkomende problemen, sterk verbonden met het drukke leven dat ieder van ons leidt; om deze symptomen te verlichten, is het misschien nuttig om eerst wat natuurlijke remedies te proberen. Lavendel is in die zin een krachtige bondgenoot: het is een perfect natuurlijk ingrediënt met eigenschappen die kalmerend zijn op het zenuwstelsel.

Advertisement

Als je hoofdpijn hebt of je te veel zorgen maakt, kun je proberen te ontspannen met deze eenvoudige en delicate drank. Verwacht geen wonderen, maar probeer er de voordelen uit te halen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt