Dit meisje werd geboren met een enkel plukje wit haar: een unieke en fascinerende kenmerkende eigenschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje werd geboren met een enkel…
Hij werkte als vuilnisman om zijn studie te betalen: vandaag is hij toegelaten tot een van de meest prestigieuze universiteiten 12 foto's van mannen die geen huisdier wilden, maar daarna hun meest tedere kant lieten zien

Dit meisje werd geboren met een enkel plukje wit haar: een unieke en fascinerende kenmerkende eigenschap

14 Juli 2020 • Door Janine
2.181
Advertisement

Ieder van ons is uniek op zijn eigen manier, dat weten we heel goed. Hoewel we kunnen denken dat er in de wereld mensen zijn met een karakter en uiterlijk dat bijna volledig lijkt op het onze, zijn originaliteit en persoonlijke individualiteit dingen die ons van iedereen onderscheiden en dat altijd zullen blijven doen.

Genetica speelt hierin een heel belangrijke rol, en we kunnen zonder te overdrijven zeggen dat het bij sommige mensen echt ongelooflijke resultaten oplevert, in staat om ze op een unieke manier van alle anderen te onderscheiden. Op zijn zachtst gezegd verrassende kenmerken, zoals die van de kleine MilliAnna, een meisje geboren met een witte "lok" in haar donkere haar. Een echt onderscheidend kenmerk dat van haar een beroemdheid op het internet heeft gemaakt.

via: Daily Mail

In het uiterlijk van MilliAnna liet de genetische factor - en in het bijzonder de erfenis van moeder Brianna - geen ruimte voor twijfel. Het kind kon in feite alleen de dochter van haar moeder zijn, omdat ze ook het elegante lichtgekleurde plukje haar heeft. Samen vormen ze echt een prachtig stel, en de foto's die ze naast elkaar afbeelden, hebben veel gebruikers op internet verbaasd en vervuld met tederheid.

De witte pluk tussen het donkere haar van moeder en dochter is geen eenvoudig esthetisch "detail" maar een zeer precieze fysieke conditie, poliosis genaamd, die een tekort aan pigmenten in bepaalde delen van het lichaam met zich meebrengt en geassocieerd kan worden met vitiligo.

Advertisement

Ondanks dat het een fascinerende eigenschap is, was Brianna’s jeugd niet gemakkelijk, omdat ze door haar leeftijdsgenoten vaak gepest werd om haar bijzondere haar.

In de loop van de tijd heeft de vrouw echter geleerd het geschenk dat moeder natuur haar heeft gegeven te accepteren en te waarderen, door dit kenmerk al vanaf jonge leeftijd bij iedereen bekend te maken, ook bij haar dochtertje.

Bovendien is het onmogelijk om niet gefascineerd te raken door de schoonheid van dit kleine meisje, die er werkelijk heel speciaal uitziet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt