Baby komt ter wereld op dezelfde dag van de geboorte van mama en papa: "ongelooflijk toeval"

Janine image
door Janine

05 Januari 2023

Baby komt ter wereld op dezelfde dag van de geboorte van mama en papa: "ongelooflijk toeval"
Advertisement

Soms weet het leven ons te verbazen met toevalligheden en gebeurtenissen die zo opvallend zijn dat we bijna geloven dat ze niet echt zijn. Dat realiseren we ons wanneer we verrast worden door een gebeurtenis, een ontmoeting of een meevaller waarvan we denken dat het absoluut toevallig is, maar die helemaal niet toevallig lijkt.

Het Amerikaanse stel waarover we je gaan vertellen, is zeer bekend met het concept "toeval" en is om deze reden beroemd geworden op internet. Toen de twee vervolgens hun eerste dochter kregen, veroorzaakte de familie nog meer opschudding, met verbazing en veel glimlachen. De reden? Laten we er samen achter komen.

via NPR.org

Advertisement

Toen Cassidy en Dylan Scott elkaar ontmoetten, wisten ze niet dat ze een heel bijzonder detail deelden: hun geboortedatum. Dat klopt, de twee jongeren vonden elkaar leuk, leerden elkaar beter kennen en ontdekten dat ze op dezelfde dag ter wereld waren gekomen, namelijk 18 december.

Een leuk toeval dat zeker niet veel geliefden overkomt, maar dat voor deze twee jonge mensen een mooie reden was voor eenheid en medeplichtigheid, een detail om trots op te zijn.

Na een paar jaar samen doorgebracht te hebben, was het paar verheugd om aan iedereen de zwangerschap aan te kondigen: Cassidy was zwanger en zou bevallen van een dochtertje. Het kleine meisje stond echter op het punt haar ouders - en niet alleen hen - een ongelooflijke verrassing te geven, die veel mensen emotioneerde en verbaasde.

Niemand hield het voor mogelijk, maar Lennon, zo heet de baby, is op een wel heel bijzondere datum ter wereld gekomen, namelijk 18 december 2022! De aankondiging werd gedaan door het Huntsville Hospital for Women and Children, in een verklaring die het buitengewone karakter van het evenement onderstreept.

Advertisement

Congratulations to Cassidy and Dylan Scott who just welcomed their firstborn child into the world! This is an exciting...

Pubblicato da Huntsville Hospital for Women & Children su Lunedì 19 dicembre 2022

Lennon werd op dezelfde dag geboren als zijn moeder en vader. Een buitengewone gebeurtenis, waarvan de kansen zelfs zijn berekend: één op 133.000. De baby van Cassidy en Dylan werd daarom geboren onder een gelukkige ster, en het maakte de datum van 18 december zeker nog gedenkwaardiger voor de familie Scott!

Bij het lezen van dit verhaal waren er veel gebruikers die hun sympathie betuigden met de jonge ouders en hun kleine meisje, terwijl ze tegelijkertijd vertelden over soortgelijke toevalligheden die ze uit de eerste hand hadden meegemaakt. De verjaardag vieren op dezelfde dag als de gezinsleden is immers echt iets bijzonders.

We feliciteren deze geweldige familie, in de hoop dat de kleine Lennon tijdens haar leven vele andere gedenkwaardige gebeurtenissen kan meemaken.

Ken jij soortgelijke verhalen?

Advertisement