11 kinderen die geboren zijn met zeer speciale en ongebruikelijke kenmerken - BekijkDezeVideo.nl
x
11 kinderen die geboren zijn met zeer…
Een 7-jarige jongen slaagde erin zijn zusje en vader te redden die geblokkeerd waren door de stroming van de rivier Ze kleedt zich als conciërge op de afstudeerdag om hulde te brengen aan het werk van haar moeder

11 kinderen die geboren zijn met zeer speciale en ongebruikelijke kenmerken

05 Juni 2021 • Door Janine
8.946
Advertisement

Ieder van ons is uniek in zijn soort, terwijl we allemaal behoren tot de grote familie van "de mensheid". Dit blijkt uit de oneindige verschillen die ons kenmerken en die ons daardoor van elkaar onderscheiden. Sommige mensen worden geboren met kenmerken die echt buitengewoon zijn, misschien als gevolg van een genetische mutatie: albinisme, heterochromie, hypochromie en vele andere pathologieën die het uiterlijk van elk van hen beïnvloeden, waardoor ze uniek zijn. Kijk maar naar de foto's van deze kinderen en hun bijzonderheden. Sommige hebben een melkwitte huid - letterlijk! - of een ongewone witte pluk in het haar: ze zijn allemaal absoluut uniek! Verschillen zijn vaak beangstigend, maar een groter bewustzijn zou mensen juist meer bij elkaar moeten brengen. Kijk eens hoe prachtig deze kinderen zijn!

1. Junior Cox-Noon werd geboren met veel, heel veel haar

Zo veel dat ze er bijna gephotoshopt uitzien! Een kleine teddybeer, met een verrassende groei.

2. Millianna Worthy had al witte haren toen ze net geboren was

Zo'n bijzonder kenmerk dankt zijn oorsprong aan de zogenaamde "hypochromie", dat wil zeggen het ontbreken van melanine in het haar, wenkbrauwen, wimpers of op enig ander deel van het lichaam. De kleine Millianna heeft een duidelijk gebrek aan melanine aan de voorkant en dat heeft ze vooral te danken aan haar moeder, de 23-jarige Brianna Worthy, die ook aan dezelfde genetische aandoening lijdt.

Advertisement

3. Een kleine sneeuwkoningin!

De kleine Naryan komt uit Yakutia, een republiek van Rusland, gelegen in Oost-Siberië, en trok meteen de aandacht van verschillende fotografen dankzij haar unieke uiterlijk. Haar bijzonderheid? In tegenstelling tot alle andere kinderen en volwassenen om haar heen, moet ze bijzonder voorzichtig zijn met de zonnestralen... want ze is albino!

4.

Muin Bachonaev is een jongen met een werkelijk ongewone eigenschap: hij heeft de langste wimpers van het hele land! Niet dat zijn wenkbrauwen niet dik zijn, maar de lengte van zijn wimpers is ongeveer 3,5 cm! Bij de geboorte wist het hele ziekenhuis wie die baby was.

5.

Devi Budhathoki en haar 3 kinderen (Mandira, Niraj en Manjura) hebben allemaal aangeboren hypertrichose, een zeer zeldzame ziekte die vanaf de geboorte merkbaar is. Door de overmatige beharing over het hele lichaam lijkt dit kind op een kleine wolf: daarom wordt de ziekte ook wel aangeduid met de uitdrukking "weerwolfsyndroom".

Advertisement

6. Ze wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd

Met haar blauwe ogen en ongelooflijke haar was Jare op haar 5e al beroemd bij het grote publiek vanwege haar absolute schoonheid.

7. Giuliano Stroe heeft al een beestachtig lichaam!

foto: Instagram

Giuliano is een Roemeense bodybuilder die al op 2-jarige leeftijd met zijn vader begon te sporten.

Advertisement

8. Ava Clarke is een meisje met albinisme

Toen ze ter wereld kwam, had ze grijsblauwe ogen en haar mooie haar was bijna sneeuwwit. Wat was er zo bijzonder? Dat haar ouders een Afro-Amerikaans stel zijn met een donkere huidskleur.

9. Dzhambulat Khatokhov wordt het "zwaarste kind ter wereld" genoemd

foto: Mirror

Toen hij 1 jaar was, woog hij al 17 kg, terwijl hij op 2-jarige leeftijd al 34 kg had bereikt. Zijn grootte was werkelijk ongelooflijk.

Advertisement

10. Dit meisje heeft een blauw oog en een donkerder oog: een ongelooflijke “grap” van de genetica!

11. Een tweeling die heel verschillend van elkaar is!

Sommige van deze kinderen zien eruit als kleine superhelden, met vreemde krachten. In feite zijn het kinderen zoals vele anderen, die het geluk hadden om geboren te worden met werkelijk unieke eigenschappen!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt