Een hondje rijdt ​​haar vriendje rond door haar speelgoedauto te “besturen”

Janine image
door Janine

01 Augustus 2020

Een hondje rijdt ​​haar vriendje rond door haar speelgoedauto te “besturen”
Advertisement

Het web staat vol met afbeeldingen van kinderen samen met hun viervoetige vrienden. We vinden het altijd leuk als we ze zien spelen. In het tijdperk van onschuld lijkt er bijna geen verschil te zijn tussen menselijke of dierlijke puppy's.

Het zijn gewoon twee pure en zorgeloze zielen die plezier hebben, genegenheid geven en van elkaars gezelschap genieten. De nieuwste virale video is echt leuk, we durven te wedden dat het een echte cult op het internet zal worden.

via Jessica Wolf/Youtube

Jessica Wolf/Youtube

Jessica Wolf/Youtube

De hoofdrolspelers in de film zijn Oliver, een kind uit Californië, en zijn kleine hondje Daisy. De hele scène is gemaakt door de moeder van de jongen, Jessica Wolf. De video is bekeken en gedeeld door meer dan 4 miljoen gebruikers.

De twee vrienden, met en zonder vacht, zijn praktisch onafscheidelijk. Ze rennen de hele dag door het huis, in de tuin of maken lange dutjes. Tijdens het avontuur van vandaag rijden ze in een felrode cabriolet.

Advertisement
Jessica Wolf/Youtube

Jessica Wolf/Youtube

Ze lijken bijna op Bo en Luke uit de tv-serie Dukes of Hazzard. Het meest verbazingwekkende is dat Daisy degene is die het stuur in handen heeft. Oliver zit naast haar en geniet van de reis, ervan overtuigd dat hij in goede handen is.

Zijn vriendin draait naar rechts, dan naar links, kijkt vooruit en beslist de weg alsof ze al weet waar ze heen wil. Er is duidelijk een truc in het spel! In werkelijkheid is het Jessica die de speelgoedauto met de afstandsbediening bedient.

Jessica Wolf/Youtube

Jessica Wolf/Youtube

Geen enkele moeder zou haar schatten onbeheerd achterlaten. Ze houdt ze altijd in de gaten en vermaakt ze op het pleintje naast de garage. Als iemand de waarheid niet kende, zouden ze zonder enige twijfel geloven dat de hond rijdt.

In feite lijkt ze zo opgegaan in wat ze doet, met haar poten rustend op het stuur op "10 over 10” volgens de handleiding. “Driving Miss Daisy", maar het is de hond die als chauffeur optreedt.

Advertisement