Haar kleintje is in gevaar en daarom brengt moederkat hem naar de eerste hulp: ze vroeg de artsen om hulp - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar kleintje is in gevaar en daarom…
Een labrador wordt Een klein meisje van slechts 8 weken zegt “ik hou van je” tegen mama en blijft naar haar glimlachen

Haar kleintje is in gevaar en daarom brengt moederkat hem naar de eerste hulp: ze vroeg de artsen om hulp

20 Juli 2020 • Door Janine
3.106
Advertisement

Dieren weten ons vaak te verrassen. Niet alleen wat betreft hun aard, maar ook vanwege hun gedrag dat vergelijkbaar is met dat van mensen. In films of tekenfilms zijn we eraan gewend dat ze zich als mensen gedragen, ze praten zelfs, maar dat is fictie.

Soms slaagt de realiteit er echter ook in om dit te overwinnen en te laten zien dat deze wezens echt een ziel hebben. Het ongelooflijke verhaal van vandaag heeft het web ontroerd en verbluft.

via: T24

In een ziekenhuis in Turkije was het een dag als elke andere. Het gebruikelijke komen en gaan van mensen, waaronder patiënten, medisch en paramedisch personeel. Plotseling, te midden van dat dagelijkse komen en gaan, gingen de deuren open en kwamen er twee heel bijzondere gasten binnen.

Het was een moederkat met haar kitten. Iedereen die hen langs de ingang ontmoette, liet hen spontaan passeren, en zette de deuren zelfs wijd open.

In eerste instantie leek de scène alleen maar grappig en bijzonder. Toen werd uit het snelle lopen van het dier duidelijk dat de situatie niet om te lachen was. Het kitten was ziek en zijn moeder nam hem, zonder er over na te denken, mee naar een plek waar ze voelde of "wist" dat ze hem konden helpen.

Misschien is het toeval, misschien heeft iemand ze er met opzet naartoe gejaagd, dat weten we niet. We weten wel dat ze er zeker van was dat ze op die plek hulp zou krijgen, en die kreeg ze ook.

Advertisement

De verpleegkundigen die geen dienst hadden, liepen op het tedere stel af, namen het kitten en onderzochten hem direct. Iemand anders ontfermde zich over de moederkat en probeerde haar te kalmeren en haar gerust te stellen met een schoteltje melk en wat verwennerij.

Het kitten werd behandeld en toen hij buiten gevaar was, werd hij voor de zekerheid naar een dierenarts gebracht voor een specifieke controle.

Het verhaal werd gepubliceerd op sociale netwerken met foto's. Uiteindelijk is alles goed afgelopen, ook omdat er in Turkije veel respect is voor dieren.

Je vraagt ​​je af wat er in een ander ziekenhuis ter wereld zou zijn gebeurd. Gelukkig waren moederkat en kitten op de juiste plek beland.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt