3 signalen die ons kunnen laten begrijpen dat we eindelijk onze soulmate hebben gevonden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
3 signalen die ons kunnen laten begrijpen…
Een klein meisje van slechts 8 weken zegt “ik hou van je” tegen mama en blijft naar haar glimlachen 10 foto's die laten zien dat de tijd verstrijkt, maar echte vrienden altijd bij ons blijven

3 signalen die ons kunnen laten begrijpen dat we eindelijk onze soulmate hebben gevonden

Door Janine
2.686
Advertisement

We zien hem voor de eerste keer, we staren hem een ​​paar seconden intens aan, we kunnen niet ophouden met naar hem te kijken; iets in ons begrijpt dat de persoon die we zojuist vluchtig hebben ontmoet de partner van ons leven kan zijn. We beginnen met hem te praten, we wisselen mobiele telefoonnummers uit, we gaan samen uit en dan worden we hopeloos verliefd. Maar hoe herkennen we een simpele verliefdheid op de juiste persoon, iemand die precies bij ons past?

foto: Pexels

Hier zijn 3 signalen die je kunnen helpen begrijpen dat je de juiste persoon hebt gekozen:

  • Hij houdt van je zoals je bent en wil je niet veranderen: als je partner je precies accepteert zoals je bent, zowel uiterlijk als in je manier van denken, in je standpunten en in je mening, dan is hij de juiste voor jou. Als hij in plaats daarvan probeert je altijd deze aspecten te verwijten, dan is hij hoogstwaarschijnlijk alleen maar ontevreden over zijn leven, op zoek naar een voorbeeld van een metgezel voor het leven dat niet bestaat in de dagelijkse realiteit.
  • Hij moedigt je altijd aan om je doelen na te streven: de perfecte partner zal altijd degene zijn die je aanmoedigt om je dromen te verwezenlijken, je doelen na te streven, om je weg met succes te voltooien. Als hij daarentegen jaloezie voelt voor je successen en doelen, dan kun je er zeker van zijn: hij houdt niet van je zoals je bent en hij is absoluut niet geschikt voor jou!
foto: Pikist
  • Hij zorgt voor jou zonder er iets voor terug te vragen: een van de sterkste signalen is die van onbaatzuchtige liefde; we zouden alles doen voor het welzijn van de persoon van wie we houden, zonder er iets voor terug te vragen of te verwachten. In de praktijk is het de regel om het goed met elkaar te hebben: "als het met jou goed gaat, gaat het met mij ook goed”. Wees op je hoede voor degenen die niets voor je zouden doen, zelfs niet in tijden van nood.

Als je het geluk hebt om een ​​partner te hebben die deze drie gouden regels perfect weerspiegelt, dan heb je geluk: je leeft een sprookjesachtige liefdesrelatie. Laat hem niet ontsnappen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt