3 signalen die ons kunnen laten begrijpen dat we eindelijk onze soulmate hebben gevonden

Janine image
door Janine

19 Juli 2020

3 signalen die ons kunnen laten begrijpen dat we eindelijk onze soulmate hebben gevonden
Advertisement

We zien hem voor de eerste keer, we staren hem een ​​paar seconden intens aan, we kunnen niet ophouden met naar hem te kijken; iets in ons begrijpt dat de persoon die we zojuist vluchtig hebben ontmoet de partner van ons leven kan zijn. We beginnen met hem te praten, we wisselen mobiele telefoonnummers uit, we gaan samen uit en dan worden we hopeloos verliefd. Maar hoe herkennen we een simpele verliefdheid op de juiste persoon, iemand die precies bij ons past?

via Psychology Today

Advertisement
Pexels

Pexels

Hier zijn 3 signalen die je kunnen helpen begrijpen dat je de juiste persoon hebt gekozen:

  • Hij houdt van je zoals je bent en wil je niet veranderen: als je partner je precies accepteert zoals je bent, zowel uiterlijk als in je manier van denken, in je standpunten en in je mening, dan is hij de juiste voor jou. Als hij in plaats daarvan probeert je altijd deze aspecten te verwijten, dan is hij hoogstwaarschijnlijk alleen maar ontevreden over zijn leven, op zoek naar een voorbeeld van een metgezel voor het leven dat niet bestaat in de dagelijkse realiteit.
  • Hij moedigt je altijd aan om je doelen na te streven: de perfecte partner zal altijd degene zijn die je aanmoedigt om je dromen te verwezenlijken, je doelen na te streven, om je weg met succes te voltooien. Als hij daarentegen jaloezie voelt voor je successen en doelen, dan kun je er zeker van zijn: hij houdt niet van je zoals je bent en hij is absoluut niet geschikt voor jou!

Advertisement
Pikist

Pikist

  • Hij zorgt voor jou zonder er iets voor terug te vragen: een van de sterkste signalen is die van onbaatzuchtige liefde; we zouden alles doen voor het welzijn van de persoon van wie we houden, zonder er iets voor terug te vragen of te verwachten. In de praktijk is het de regel om het goed met elkaar te hebben: "als het met jou goed gaat, gaat het met mij ook goed”. Wees op je hoede voor degenen die niets voor je zouden doen, zelfs niet in tijden van nood.

Als je het geluk hebt om een ​​partner te hebben die deze drie gouden regels perfect weerspiegelt, dan heb je geluk: je leeft een sprookjesachtige liefdesrelatie. Laat hem niet ontsnappen!

Advertisement