Deze lieve hond kan niet stoppen met het zeggen van "I love you” tegen zijn kleine menselijke vriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze lieve hond kan niet stoppen met…
Met heel weinig geld wist een student zijn vieze en oude kamer op te knappen: geweldig werk Ze redden het leven van een kitten om het te laten adopteren, maar hij

Deze lieve hond kan niet stoppen met het zeggen van "I love you” tegen zijn kleine menselijke vriend

26 Juli 2020 • Door Janine
4.018
Advertisement

De relatie tussen honden en kinderen is uniek, een harmonie die vaak leven geeft aan de schattigste situaties en episodes die we kunnen meemaken. In feite vertellen we vaak verhalen over jonge mensen en hun viervoetige vrienden als hoofdrolspelers, die erin slagen een band van bescherming, spel, plezier en wederzijdse liefde te creëren die moeilijk te overtreffen is.

Dit is ook het geval voor de kleine Noah en Ralph, zijn Goldendoodle, een mix tussen een Golden Retriever en een Poedel, een echt “knuffeldier” van vlees en bloed: speels, vriendelijk en vooral een liefhebber van lange gesprekken! We weten dat honden dol zijn op hun menselijke familie en deze hond in het bijzonder, mist nooit een kans om dit hen te laten weten.


Toen Noah ter wereld kwam, om het gezin uit te breiden, was de hond Ralph al perfect in de groep opgenomen, omdat hij een onafscheidelijke vriend was van de oudere broers Kyle en Jack. En het duurde niet lang voordat de vriendelijke hond ook gek werd op de nieuwkomer in huis.

Gezien zijn uiterst sociale karakter begon Ralph onmiddellijk voor Noah te zorgen, van hem te houden alsof hij zijn zoon was, met hem te spelen en voor hem te zorgen met een spectaculair beschermend instinct. Samen met de 3 kinderen kon Ralph niet gelukkiger zijn en hij besloot zijn vreugde te uiten door de wereld te "vertellen" hoe groot zijn genegenheid voor Noah was.

In een video die snel het web over is gegaan, kun je in feite de hond zien, met Noah rustend op zijn gekrulde vacht. Het hondje, dat met de moeder van de jongen praat, lijkt elke keer "I love you" te herhalen als zijn menselijke vriendin dat zegt.

Het is duidelijk dat het, in het geval van Ralph, om hondengeluidjes en "gehuil" gaat om de baasje te "imiteren", maar het is voldoende om de video te bekijken en naar hem te luisteren om te beseffen dat hij die 3 lieve woorden echt lijkt te formuleren. Het filmpje is gewoonweg schattig, aangezien het kind glimlacht als hij de hond al zijn genegenheid "hoort verklaren". We wensen dat deze heerlijke “bol wol” nog heel lang van zijn familie blijft houden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt