Een gulle kapper geeft een dakloze een nieuwe look: hij huilt van geluk tegenover zijn transformatie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een gulle kapper geeft een dakloze een…
Ze redden het leven van een kitten om het te laten adopteren, maar hij Een 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox in voor een auto om aan zijn moeder te geven die in moeilijkheden is

Een gulle kapper geeft een dakloze een nieuwe look: hij huilt van geluk tegenover zijn transformatie

Door Janine
4.392
Advertisement

Op straat leven, zonder dak boven je hoofd, een bed om in te slapen of verzekerd te zijn van minstens twee warme maaltijden per dag, kan iedereen er ouder doen uitzien. Voortdurend blootgesteld aan het weer en aan het oordeel van gewone mensen die soms kunnen beslissen of ze al dan niet een paar centen of koffie willen schenken aan de arme, ongelukkige persoon, loop je al snel het risico in een depressie te vervallen. Josè Antonio was een van de arme ongelukkigen, die meer dan 30 jaar geleden zijn baan verloor en op straat belandde. Tegenwoordig ziet zijn gezicht er ouder uit dan hij in werkelijkheid is en zijn haar en baard zijn zo gegroeid dat zijn gezicht niet langer herkenbaar is. Op een mooie dag besloot een kapper in de buurt, die Josè elke dag zag vechten voor een stuk brood, om hem een ​​cadeau te geven.

De kapper die Jose elke dag op straat zag, bood hem aan om van uiterlijk te veranderen, zodat hij zichzelf kon herontdekken. De “radicale” verandering omvatte het knippen van baard en haar en gloednieuwe kleding. Josè accepteerde gewillig het aanbod van die aardige man en binnen een dag had hij een totaal ander uiterlijk.

Lang wit haar en een onverzorgde baard hebben plaatsgemaakt voor een trendy kapsel en een goed verzorgde baard. Toen Josè zichzelf aan het einde van de restyling in de spiegel zag, geloofde hij zijn ogen niet: tranen van vreugde vielen over zijn gezicht en glimlachend vroeg hij zich af of iemand hem zou hebben herkend.

Advertisement

Voor het eerst sinds vele jaren voelde Josè zich weer levend en overwogen door anderen. Na zoveel jaren op straat te hebben doorgebracht, kan Josè nu met een gerust hart weer in de spiegel kijken. Iedereen die zich hem herinnerde, stond versteld van zo'n verandering en was erg blij voor hem.

De kapper die Josè hielp, publiceerde ook een video op Facebook, door te getuigen van de verandering van look van de dakloze man, in de hoop hem te helpen werk te vinden. Het goede nieuws is dat een vereniging die zich bezighoudt met dakloosheid erin is geslaagd Josè van de straat te krijgen. We wensen Josè een goede voortzetting, in de hoop dat hij de weg vindt die hij het liefste wil volgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt