Hij werd het huis uit gezet en moest 4 jaar in de auto slapen: nu is deze jongen erin geslaagd een villa voor zichzelf te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij werd het huis uit gezet en moest…
Ze slaagt erin om zichzelf te transformeren in elke beroemdheid dankzij haar handigheid met make-up Een jongen koopt een door zijn voorouders, als slaven, gebouwde villa: zijn wraak op racisme...

Hij werd het huis uit gezet en moest 4 jaar in de auto slapen: nu is deze jongen erin geslaagd een villa voor zichzelf te kopen

03 Augustus 2020 • Door Janine
15.828
Advertisement

Soms kunnen de meest trieste en moeilijkste situaties waarin we ons bevinden, ons een zetje geven om te reageren en de stukjes van ons leven samen te voegen, met een kracht en moed die we misschien niet eens dachten te hebben. Dit wordt aangetoond door verschillende voorbeeldige verhalen, zoals die van Chris Atoki, die we je nu gaan vertellen.

Deze 24-jarige jongen heeft de wereld - en in de eerste plaats zichzelf - laten zien dat het zelfs op de momenten dat je gelooft dat er niets meer aan te doen is, mogelijk is om jezelf uit de put te halen ​​en jezelf op te offeren om waardigheid, trots en sereniteit te vinden. Als dakloze man, zonder een cent gedwongen in zijn auto te wonen, slaagde deze jongen erin het ondenkbare te doen.

Jarenlang was het leven van Chris verre van gemakkelijk. Hij stond vroeg op om te studeren en te werken, ervan overtuigd dat er spoedig een betere toekomst voor hem zou komen. Dit was niet het geval omdat hij werd ontslagen, waardoor hij zijn familie niet meer kon helpen met zijn inkomen. De relatie met zijn moeder verslechterde, tot het punt dat de vrouw hem na een hevige ruzie het huis uit gooide. De jongen wist niet waar hij heen moest en trok eerst bij zijn oma in en vervolgens in het huis van zijn vriendin, maar beide situaties veroorzaakten problemen.

Hij was alles kwijt en moest in zijn auto slapen op de parkeerplaats van een winkelcentrum. Hij was nu een dakloze man: hij sliep 4 lange jaren op straat en op dat moment dacht hij er zelfs aan om er een eind aan te maken. In de spiegel kijkend besloot hij echter dat het niet juist was om te doen en dat hij zelf de enige persoon was op wie hij kon rekenen om zich op te beuren. Dus begon hij met kracht en moed tientallen verschillende baantjes en langzaamaan begon zijn economische situatie te verbeteren.

Chris begon te verdienen en legde het geld opzij dat hij nodig zou hebben om verder te studeren en zijn droom te vervullen om zijn eigen huis te kopen. Met enorme opofferingen lukte het hem om aangenomen te worden door een bedrijf in matrassen en bleef hij ondertussen studeren, en werd zelfs assistent onderwijzer. Het ging beter totdat Chris met een nieuwe, belangrijke baan de juiste economische situatie kreeg om een ​​huis te kopen en een gezin te stichten. En zo gebeurde.

Advertisement

4 jaar nadat hij het huis uit werd gezet, slaagde deze vasthoudende en gewillige jongen erin zijn eigen huis te hebben, een huis van $350.000 dat het symbool is - voor hem en voor iedereen in zijn toestand - hoe doorzettingsvermogen, wilskracht en zelfvertrouwen echt de sleutels zijn die praktisch elke deur kunnen openen in het leven. Als je er maar in gelooft en het probeert, wat het doel ook is om te bereiken. Het is tenslotte de enige manier om geen spijt te hebben: als je het niet gelooft, vraag het Chris.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt