Een jongen fotografeerde een lichtstraal in de wolken die eruitziet als Christus de Verlosser - BekijkDezeVideo.nl
x
Een jongen fotografeerde een lichtstraal…
Dit lieve kleine meisje bidt met haar ouders voordat ze begint te eten: de video van de scène verovert iedereen Een atleet verliest met opzet de race als hij ziet dat zijn tegenstander per ongeluk de finishlijn mist

Een jongen fotografeerde een lichtstraal in de wolken die eruitziet als Christus de Verlosser

19 Augustus 2020 • Door Janine
5.974
Advertisement

Degenen die in God geloven, weten dat ze altijd iemand aan hun zijde hebben; maar op de donkerste momenten zoekt misschien zelfs de meest vrome van de gelovigen naar concrete aanwijzingen waarmee ze hun geloof kunnen bevestigen. Geloof is duidelijk iets heel persoonlijks, dat zeker niet kan worden gerechtvaardigd of rationeel verklaard door echte gebeurtenissen of verschijnselen. Wat zeker is, is dat men niet eens een gelovige hoeft te zijn om de kracht van sommige “signalen” te kunnen vatten. Alfredo lo Brutto, een Italiaanse jongen uit Agropoli, in Campanië, vereeuwigde een van deze signalen "uit de hemel" met de lens van zijn camera.

Toeval? Misschien, maar ongetwijfeld een heel bijzonder toeval.

Da lontano...........

Pubblicato da Alfredo Lo Brutto su Mercoledì 27 marzo 2019

Alfredo nam een werkelijk unieke foto en het is niet verwonderlijk dat hij deze op sociale media wilde delen. Op het eerste gezicht lijkt het een "eenvoudig" en suggestief panorama - de Tyrreense Zee met verschillende boten, die in de haven liggen. In het midden van een dreigende wolk vol met regen, verschijnt echter een ongewoon en merkwaardig detail: een lichtstraal in de vorm van Christus de Verlosser, het beroemde standbeeld van Jezus in Rio de Janeiro.

Toeval of niet, de foto ging viral en de nieuwsgierigen op het web bleven zich afvragen wat de aard was van dat "verblindende" licht.

Advertisement

Iedereen is natuurlijk vrij om te geloven wat hij wil, maar feit blijft dat de foto buitengewoon mooi is. Daar zijn we het in ieder geval allemaal over eens.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt