Deze jongen hielp een koe in moeilijkheden bij de bevalling: ze "dankt" hem met genegenheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze jongen hielp een koe in moeilijkheden…
12 foto's uit het verleden laten ons zien hoe de wereld om ons heen ingrijpend is veranderd 10 momenten uit het dagelijks leven waarin kinderen het hun ouders moeilijk hebben gemaakt

Deze jongen hielp een koe in moeilijkheden bij de bevalling: ze "dankt" hem met genegenheid

06 September 2020 • Door Janine
1.797
Advertisement

Sommige dieren "missen alleen het woord" - het moet echt gezegd worden! De meesten van hen lijken er op de een of andere manier in te slagen onze emoties waar te nemen, ons te troosten in tijden van nood, zij het op hun eigen manier, en alle dankbaarheid te tonen jegens ons. We zijn meestal gewend om met katten en honden om te gaan, maar zij zijn niet de enigen die tekenen van genegenheid voor mensen vertonen. Deze jongen, een vrijwilliger die in het Toevluchtsoord van Gaia werkt, zorgde voor een koe die moeite had om te baren. En zo hielp de man haar en haar kalf geboren te worden.

Het Toevluchtsoord Gaia is een bijzondere plek waar al die dieren die het slachtoffer zijn geworden van mishandeling of die uit gevaarlijke situaties zijn gered, zich bevinden. Het bevindt zich in Camprodon, nabij Girona, in Spanje, en is het toneel geweest van een van de ontelbare ontroerende scènes met vrijwilligers en dieren. In dit geval kon een jonge vrijwilliger contact leggen met de drachtige koe die hulp nodig had - een koe die gewoonlijk door niemand benaderd wilde worden. Dankzij zijn tussenkomst kon het dier zonder verdere complicaties haar kalf baren.

In een video, die viraal is gegaan, zien we de koe, het kalf en de jongen in een werkelijk ontroerende scène. De koe lijkt hem te bedanken voor het redden van haar leven en het veilig geboren laten worden van haar kalf. In de video blijft ze hem op zijn hoofd "kussen": en te bedenken dat ze het gezelschap van mensen helemaal niet leuk vond!

Een scène die laat zien hoeveel dankbaarheid en genegenheid van een dier afkomstig kan zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt