Ze blijft meer dan drie uur naast haar paard dat vastzit in de modder: baasje en dier gered als door een wonder - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze blijft meer dan drie uur naast haar…
Het ouderschap: 18 hilarische fotovergelijkingen laten de verschillen zien tussen “voor” en “na” Ze redden een kitten die vastzit in een plastic fles:

Ze blijft meer dan drie uur naast haar paard dat vastzit in de modder: baasje en dier gered als door een wonder

19 September 2020 • Door Janine
5.638
Advertisement

Niet alleen katten en honden, veel mensen hebben ook een passie voor paarden. Natuurlijk zijn deze prachtige dieren absoluut geen huisdieren, maar er zijn veel mensen die er meer dan één in een manege of een stal hebben, voor ze zorgen en ze aan het publiek laten zien tijdens races en wedstrijden. Nicole Graham is altijd zo gehecht geweest aan haar paarden dat ze het leven van een van hen koste wat kost moest redden.

Het gebeurde allemaal in Melbourne, in Australië, toen Nicole haar 17-jarige paard Astro meenam naar de gebruikelijke wandeling vlakbij de manege; plots kwam het paard echter vast te zitten in de modder en kon er niet meer uitkomen. Uit angst dat hij daar vast zou blijven te zitten en er niet levend uit zou komen, dacht Nicole geen twee keer na: ze stapte in de modder en probeerde uit alle macht Astro te redden.

Om de zaken nog ingewikkelder te maken, was er ook het belangrijke gewicht van het 17-jarige paard: Astro woog in feite 400 kilo, dus riep Nicole, geholpen door haar dochter Paris, om hulp; nadat ze ter plaatse waren aangekomen, kostte het de reddingswerkers meer dan drie uur om het paard uit de modder te krijgen.

"Het was verschrikkelijk. Het was hartverscheurend om mijn paard uitgeput en in moeilijkheden te zien [...]. Ik kom hier al 20 jaar rijden en heb nooit problemen gehad. Ik heb me nooit gerealiseerd dat dit gebied zo moerassig was."

Advertisement

Na drie uur hulp te hebben verleend werd Astro gered uit de modder, die zo dik was dat het bijna leek alsof hij wegzonk in gevaarlijk drijfzand. Dankzij de reddingswerkers en de koelbloedigheid van Nicole en haar dochter Paris is dit imposante 17-jarige paard in veiligheid gebracht.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt