Hij keeg een hartaanval en kan daarom zijn land niet bewerken: zijn vrienden ploegen zijn hele veld voor hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij keeg een hartaanval en kan daarom…
Deze dieren zijn echte experts in knuffelen: als het om tederheid gaat, verslaat niemand ze

Hij keeg een hartaanval en kan daarom zijn land niet bewerken: zijn vrienden ploegen zijn hele veld voor hem

Door Janine
2.050
Advertisement

Goede buren hebben is een van de belangrijkste elementen voor een rustig, ongecompliceerd privé-leven. Niet alleen omdat natuurlijk niemand problemen wil, maar omdat een buurman die een buurman helpt vaak een groot teken is van solidariteit en gemeenschapsgevoel. Een levensles die Lane Unhjem, een boer uit North Dakota die een hartaanval kreeg en zijn dorser in vlammen op zag gaan, ongetwijfeld heeft geleerd, omdat hij niet in staat was zijn land te bewerken.

via: KYFR

In deze noodsituatie bleven zijn "buren" -boeren niet toekijken ​​en verzamelden onmiddellijk al het materiaal dat ze ter beschikking hadden en probeerden zo goed mogelijk Lane's veld te ploegen. Er waren 11 maaidorsers, 6 graanwagens, 15 halffabrikaten en diverse andere landbouwwerktuigen nodig om het hele veld te ploegen, maar het is gelukt.

In minder dan zeven uur hebben de genereuze boeren met succes zo'n 400 hectare land van Lane geploegd; Dan Anderson, een bevriende boer van Lane, merkte op: "De Unhjems hebben een prachtige oogst die nu veilig is en het belangrijkste is dat ze de wetenschap hebben dat ze een gemeenschap hebben van vrienden die helpen, bidden en al het mogelijke doen om hen door deze moeilijke tijd heen te helpen."

"Wat een groot gevoel van trots kunnen we allemaal voelen, wetende dat wanneer we zoiets als dit tegemoet treden, we niet alleen zijn", antwoordde de familie Unhjem, die zo het gevoel van gemeenschap en solidariteit op een aangenaam onverwachte manier herontdekte!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt