Een dakloos meisje wordt aangenomen in een restaurant: de video laat zien hoe ze uitzinnig is van vreugde

Janine image
door Janine

08 Oktober 2020

Een dakloos meisje wordt aangenomen in een restaurant: de video laat zien hoe ze uitzinnig is van vreugde
Advertisement

Wat zou je doen als je na een sollicitatiegesprek tegen alle verwachtingen in zou worden aangenomen? Zou je van geluk op straat dansen? Wij wel, en daarom willen we je vandaag het verhaal vertellen van Kallayah, een 21-jarig meisje dat minstens twee jaar als dakloze leefde. De financiële moeilijkheden werden duidelijk erger toen de Coronavirus-pandemie uitbrak in de VS, en daarom leek het meisje de hoop te hebben verloren...

via ABC 30

Advertisement

In plaats daarvan had het 21-jarige meisje een geweldig sollicitatiegesprek in restaurant The Spot in de stad Decatur, in Georgia, en werd ze tegen al haar verwachtingen in aangenomen. Kellayah, die tijdens de pandemie verschillende tijdelijke banen had verloren, was wanhopig op zoek naar een nieuwe baan en onderdak om te slapen.

Daarom besloot Dakara Spence, de manager van het Amerikaanse restaurant, haar in dienst te nemen; het gelukkige meisje werd ook “gesnapt" door de bewakingscamera's van het restaurant nadat ze op sollicitatiegesprek was geweest, toen ze op de parkeerplaats van vreugde danste omdat ze een nieuwe baan had gevonden!

Advertisement

Uiteraard plaatste Dakara de video van haar vreugdedansje, die vervolgens viraal ging, op haar Instagram-profiel, gevolgd door een foto op Kallayah's Twitter-profiel van haar eerste werkdag in restaurant The Spot; blijkbaar is alles goed gegaan voor het 21-jarige meisje.

Haar verhaal leert ons dat, zelfs als de wereld om ons heen lijkt in te storten, we de hoop op een beter leven nooit mogen verliezen, want als het gebeurt dat de dingen ten goede veranderen, zullen we dansen van vreugde op straat!

Advertisement