Ze zamelt $50.000 in voor de jongen die bij McDonald's werkt en die haar gezin heeft betaald voor het avondeten

Janine image
door Janine

27 Oktober 2020

Ze zamelt $50.000 in voor de jongen die bij McDonald's werkt en die haar gezin heeft betaald voor het avondeten
Advertisement

Wanneer je in financiële moeilijkheden verkeert of simpelweg je portemonnee thuis bent vergeten en op het punt staat af te rekenen, voel je je ongemakkelijk, wat alleen degenen die deze ervaring hebben meegemaakt, kunnen begrijpen. Voor Brittany Reed was het erg vernederend om met haar kinderen naar McDonald's te gaan en bij de kassa te ontdekken dat ze haar portemonnee met bankpasje en contant geld thuis had gelaten. De vrouw vond het erg vervelend, maar gelukkig zei een jonge werknemer die achter de kassa stond, dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat hij zou betalen voor die happy meals. In zekere zin een echte beschermengel, wiens nobele gebaar later werd terugbetaald door Brittany, die een genereuze fondsenwerving voor hem organiseerde.

via Facebook / Brittany Reed

Advertisement
Facebook / Brittany Reed

Facebook / Brittany Reed

Brittany had die avond haar zoon naar de voetbaltraining gebracht en was met de rest van haar gezin naar McDonald's gegaan. In werkelijkheid was het de 7-jarige dochter die erop stond en een driftbui kreeg, nadat ze had vernomen dat er bij het avondeten aardappelen zouden zijn. Brittany stopte even, temidden van het geschreeuw van haar kinderen, en dacht: "Weet je wat? Laten we naar McDonald's gaan!" De arme, gestreste moeder had er echter niet aan gedacht dat ze haar portemonnee thuis was vergeten. Toen ze eenmaal de drive-in naderde, en het tijd was om te betalen, kon de vrouw haar portemonnee niet vinden en wendde zich huilend tot de man die die avond dienst had bij de kassa, Wyatt Jones: “Ik denk dat ik de bestelling die ik net heb gedaan moet annuleren, ik heb mijn portemonnee thuis gelaten". Daarna nam de man zijn creditcard en voordat ze iets kon zeggen, betaalde hij Brittany's rekening.

Advertisement
Facebook / Brittany Reed

Facebook / Brittany Reed

Brittany bevestigde dat ze meteen terug zou komen om haar bestelling te betalen, maar de jongen zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. De vrouw wilde de jongen publiekelijk bedanken met een bericht op Facebook, om zijn ouders te laten weten hoe aardig en nobel hun zoon was geweest met dat eenvoudige gebaar. Brittany keerde toen terug naar de drive-in en bood Wyatt wat extra geld aan, wat de jongen weigerde. Toen de vrouw later ontdekte dat Wyatt aan het sparen was om een ​​auto te kopen, wilde ze dat gebaar terugbetalen met een even vriendelijk gebaar: ze organiseerde een inzamelingsactie die alle verwachtingen overtrof en een totaalbedrag van bijna 50.000 dollar bereikte! Het initiatief heet "be like Wyatt", om het feit te symboliseren dat de wereld absoluut goede en eerlijke mensen zoals hij nodig heeft.

Ongeacht wat we verwachten of niet, het leven is moeilijk voor iedereen en het zijn vaak de kleine gebaren die het verschil kunnen maken. Laten we aardiger zijn voor elkaar!

Advertisement